This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

7 Sillan Saaristo

Sisältöalue

7 Sillan Saaristo

2. 7 Sillan Saaristo on matkailuyhteenliittymä johon kuuluu Pietarsaaren,Kokkolan -ja Uudenkaarlepyyn kaupungit sekä Luodon,Petersören-ja Kruunupyyn kunnat. Toiminta-ajatuksena on kehittää alueen matkailua kokoamalla ja jakamalla tietoa nähtävyyksistä,tapahtumista,-ja muusta matkailutarjonnasta.Tavoitteena on taiteen,luonnon,ulkoilun,historian-ja matkailun yhdistäminen.

7 Sillan alueella matkailija voi tutustua upeaan saaristoluontoon opastetuilla kierroksilla Tankarin ja Mässärin saarilla tai vaeltaen Petersören kunnan ylläpitämillä vaellusreiteillä.Köpmanholmenissa voi tutustua ainutlaatuiseen maankohoamisnäyttelyyn Rerra Mareen.Alueella voi harrastaa kalastusta,uimista,melontaa ja vaellusta karttojen avulla tai pelata golfia metsänympäröimällä maaseutukentällä.Kulttuurinnälkäisille on tarjolla Tankarin majakan kupeessa teatteriesityksiä.

Alueella on erilaisia majoitusmahdollisuuksia esimerkiksi liikemieshotelleja,maatilamajoituksia bed and breakfast sekä leirintäalueet,camping-alueet ja jos haluaa eksotiikkaa voi yöpyä hevostallin vintillä.Ravintoloita on myös alueella paljon.Erityylisiä ja mitä parhaimmilla merinäköalapaikoilla. Liikkuminen alueella sujuu paikallisbusseilla tai takseilla ja omalla autolla jos haluaa itse olla ratin takana. Ohjelmapalveluja saa matkailuyhteenliittymän eri kaupunkien ja kuntien matkailutoimistojen kautta.

Tietoa palveluista asiakas saa 7 Sillan Saariston kotisivuilta www.broar.com tai katsomalla ilmoituksia alueen paikallislehdistä. Jokaisella matkailuyhteenliittymän kaupungilla ja kunnalla on myös omat www-sivut joista pääsee kaikkien palvelujen tarjoajien kotisivuille.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.