This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

AKTIV-RESOR

AKTIV-RESOR
-----------------
Aktiv-Resor on vuonna 1986 perustettu yksityinen omistajavetoinen matkatoimisto. Se sijaitsee aivan Helsingin keskustassa osoitteessa: Yrjönkatu 23 A 2 krs 00100 Helsinki ja muut yhteystiedot ovat puh. 0200 62 900, Fax. 09-602398 sekä e-mail. sales@aktiv-resor.fi . Aukioloaika on ma-pe klo. 09.00-17.00
Matkatoimiston luottoluokitus on parasta RL 1-luokkaa[erittäin pieni riski] ja se on IATA-valtuutettu ja on Suomen valmismatkarekis-terissä. Aktiv-Resor on myös matkatoimistoalan liiton sekä PATA:n [Pasific Asia Travel Association]jäsen.
Matkatoimisto on erikoistunut kaukomatkoihin ja sen yhteystyökumppaneina ovat maailman parhaat lentoyhtiöt ja laivavarustamot. Hotellitarjonta on kattava ympäri maailmaa ja kussakin kohteessa on kohteen parhaat edustajat. Matkatoimisto järjestää omatoimisten matkailijoiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä matkoja ympäri maailman kuten Aasiaan[Kiina,Japani,Indonesia,Malesia ym.] Oseaniaan [Australia,Uusi-Seelanti]Afrikkaan[Etelä-Afrikka,Kenia,Tansania,Namibia ym.] Intian Valtamerelle[Seychellit,Mauritius]Pohjois-ja Etelä Amerikkaan[USA,Brasilia,Argentiina,Chile,Peru ym.] Lähi-Itä[Abu Dhabi,Oman] jne...
Aktiv-Resor voi järjestää asiakkaan toivomuksen mukaan koko matkapaketin eli lennot kohteeseen ja hotellit ja perillä kohteessa autonvuokraus ja erilaiset aktiviteetit kuten safarit,kiertomatkat,risteilyt+muut vapaa-ajan ohjelmapalvelut.
Jos asiakas haluaa vain pelkät lennot tai lennot ja hotellit sekin onnistuu toimistolta ja asiakas voi järjestää muun ohjelman itse.
Aktiv-Resor myy myös loistoristeilyjä ympäri maailmaa ja heillä on sopimukset 5-maailman parhaimpiin kuuluvien varustamojen kanssa esim. Conard Line,The Yachts of Seabourn,Silversea Cruises,HAPAG-LLOYD Cruises,P&O Cruises. Aktiv-Resorin palveluihin kuuluu myös Häälahjapalvelu jossa se hoitaa suunnittelun,järjestämisen sekä rahoituksen. Aktiv-Resor palvelee myös tilausryhmiä, esim. yritysten palkinto ja kannustematkat ja myös kansainvälisiin tapahtumiin ja kongresseihin osallistuville ja heidän seuralaisilleen voidaan suunnitella matkakokonaisuus, jossa ammattiohjelman lisäksi on mahdollisuus tutustua matkakohteeseen syvällisemmin. Aktiv-Resor ottaa myös vastaan tarjouspyyntöjä jossa toteutetaan matkustajan omatoimisesti suunniteltu matka.

Jorma Ahokas "Madrid"

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.