This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Aventura

Sisältöalue

Aventura tekee ja räätälöi kaukomatkoja.

Osoite: Lönnrotinkatu 9  00120 Helsinki

puh. 02 07 435 100

www.aventura.fi

Suomen suurin vuorivaelluksia järjestävä matkatoimisto; opastettuja vuorivaelluksia on tarjolla 20 erilaiselle reitille 11 eri valtiossa. Ja Aventura räätälöi kaukomatkoja kaikkialle maailmaan.

Esimerkkejä reissuista:

-suuri Kaakkois- Aasian kiertomatka: Laos, Kambodzha, Vietnam, Myanmar 4190/ 12 yötä EUR

-Singapore/ Indonesia /11 yötä/ 2590 EUR

-Gàlapagossaaret ja Bolivia/ 15 yötä/ 5390 EUR

-Kuuban rytmit/ 12 yötä/ 2390 EUR

-Suuri Borneon kiertomatka/ 13 yötä/ 3390 EUR

-Neljä Aasian kulttuuria/Nepal, Bhutan, Bangladesh, Intia / 11 yötä/ 3890 EUR

-Uganda/ Ruanda- Gorillojen mailla/ 10 yötä/ 4590 EUR

-Kenian suursafari ja Etelä- Mombasa/ 12 yötä/ 3990 EUR

 

logo_koe.jpg

OPASTETUT MATKAT SUOMALAISEN KOKENEEN MATKANJOHTAJAN JOHDOLLA

Aventura on keskittynyt kaukokohteisiin. Opastettuja kiertomatkoja on tarjolla Latinalaiseen Amerikkaan, Afrikkaan, Aasiaan ja Oseaniaan.
Lennämme kaikki matkamme reittilennoilla.
Sinua palvelee suomalainen, kokenut matkanjohtaja, apunaan paikallis-oppaat.
Kuljemme ryhmällemme varatuilla kulkuneuvoilla.
Ryhmäkoko on aina mukavan pieni, vain 10-18 matkaajaa.
Tunnemme kohteet hyvin pystymme esittelemään nähtävyyksien ohella aitoa paikalliselämää.
Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme kohdemaissa takaavat palvelun korkean tason.
Olemme joustavia mm. räätälöimme halutessasi toiveidesi mukaiset jatko-päivät kohdealueelle.


Olemme jakaneet matkatuotantomme tyyliluokkiin, jotta löytäisit vaivattomasti itsellesi sopivimman kaukomatkan. 

AVENTURA MUNDO
- LUONTOA JA KULTTUURIA

Mundo-matka on korkeatasoinen Aventura-matka. Mundo-matkalla majoitumme vähintään kolmen tähden hotelleihin. Matkan mielenkiintoisiin kaukokohteisiin tutustumme mukavan rauhallisella tahdilla.
Kaupunkikierrosten ohella kohteissa jää aikaa perehtyä paikalliselämään syvemmin. Löydät maininnan matkatyylistä jokaisen matkan kohdalla sivunumerolaatikosta.


 

AVENTURA GEKKO
- VAUHTIA JA SEIKKAILUA

Gekko-matkat vievät pois matkailun valtaväyliltä, paikkoihin joiden hienouksista et välttämättä ollut edes kuullut etukäteen. Mielenkiintoisten kohteiden mehukkaimmat palat. Nopeahko matkarytmi. Hienostelun sijaan särmikkäitä yöpymispaikkoja, kuitenkin kaupungeissa aina vähintään hyvää keskitasoa. Aktiviteetit ja lisäretket itse valittavissa. Tiukkaa menoa tai rentoa oleilua. Ehkä molempia. Kohteiden, kuljetusten tai retkien laadusta ei missään tapauksessa kuitenkaan tingitä.


 

AVENTURA ROYAL
- NAUTINTOA JA HEMMOTTELUA

Olet nautiskelija. Haluat hemmotella itseäsi kiertäen kohteista parhaimmat hieman rauhallisempaan tahtiin. Arvostat korkea-tasoisia majoituksia sekä hienostuneita nyansseja retkillä ja kuljetuksissa. Royal-matkaa tyylikkäämmin et voi kaukomaita kokea.


 

AVENTURA TEEMA
AINUTLAATUISET JA AINUTKERTAISET OPASTETUT ERIKOISMATKAT

Kiertomatkoissamme on aina oma teemansa, sillä jokainen matka on omanlaisensa. Aventuran Teema-matkat ovat kuitenkin nimensä mukaisesti muita matkojamme vieläkin syvemmälle luotaavia, harvemmin toteutettavia ja erikoisempia matkakokonaisuuksia. Matkajohtajana toimii asiantuntija, jolla on erityinen suhde kohdemaahan. Hän esittelee sinulle juuri niitä asioita, jotka ovat saaneet hänet rakastumaan maahan, sen kulttuuriin ja ihmisiin. Teema-matkat ovat ainutlaatuisia ja ovat tarkoitettu sinulle, joka haluat kokea vielä vähän enemmän. Tartu teemaan!


 

AVENTURA OUTDOOR
Lomaile aktiivisesti

Outdoor-matkat ovat aktiviteettimatkoja. Tarjolla on Suomen laajin valikoima kaukomaiden vuorivaelluksia sekä uutuutena opastettuja juoksumatkoja eksoottisissa kohteissa. Outdoor-matkalla sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija vaan useimmilla matkoilla hyvä peruskunto riittää. Tarjonnasta löytyy eritasoisia matkoja, joista voit valita omalle kunnollesi sopivamman.


 

AVENTURA COMBO-matkat
Opastetun matkan edut, omatoimimatkan hinta

Combo-matkat ovat yhdistelmämatkoja, joissa yhdistyy omatoimimatkan ja opastetun matkan parhaat puolet. Matkan alkupäivinä suomalainen matkan-johtajamme tutustuttaa sinut kohdemaan kulttuuriin kaupunkikohteessa. Matkan loppupäivät vietetään joko ranta-kohteessa, safarilla tai toisessa kaupunki-kohteessa englanninkielisin palveluin. Jatkokohteiden valikoiman pystymme pitämään laajana ja matkahinnat hyvin alhaisina, kun maksat suomalaisen matkanjohtajan palveluista vain matkan aloituskohteessa. Matkanjohtaja tuntee myös jatkokohteet hyvin, joten saat häneltä yksityiskohtaiset vinkit jatkopäivillesi.


KANSAINVÄLISIN PALVELUIN

 

AVENTURA UNIIKKI
JUURI SINULLE YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITY

Jos et halua matkustaa ryhmässä tai opastettujen matkojemme aikataulut eivät istu kalenteriisi, Uniikki toteuttaa toiveesi. Räätälöimme kaukomatkan juuri sinun toiveidesi mukaisesti olitpa lähdössä matkaan yksin tai oman isommankin porukan kanssa, olipa kyseessä kaupunkiloma, rantaloma tai aktiviteettimatka. Pyydä tarjous toimistoltamme!

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.