This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Best Western Airport Hotel Pilotti

Best Western Airport Hotel Pilotti

Best Western on maailman suurin hotelliketju. Best Western Reward-jäsenenä saat kanta-asiakasklubikortin. Kortilla voit kerätä yöpymisistäsi pisteitä tai lentoyhteistyökumppaneiden lentomaileja.

Pilotti on tunnettu lentokenttähotellina ja sieltä matkaa lentokentälle vain 5 minuutissa.

Pilotista saa persoonallista ja monipuolista palvelua. Myös hotellin ulkoasussa on persoonallista leimaa: huoneissa on pyöreät ikkunat. Hotelli majoittaa sekä liikematkaajan että lomalaisen. Asiakkaiden tarpeita palvelee myös vieressä sijaitseva kauppakeskus Jumbo, jossa on mitä monipuolisimpia ostosmahdollisuuksia. Hotellin viihtyisät huoneet, kaksi kokoustilaa, ravintola Volare, pysäköinti sekä asiakassauna kertovat monipuolisesta palvelusta. Aamupalallekin pääsee hotellilla jo aamuneljältä.

Perheitä Pilottiin houkuttelee majoitus- ja vesipuistopaketti, arvoltaan 110e/vrk.

Hotellille saa lentokenttäkuljetuksen erillisen aikataulun puitteissa, mutta autoilevallekin on hyvää palvelua: nimittäin hotellipysäköinnin voi ottaa jopa kahdeksi viikoksi. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät huonehintaan hotellin aikataulun puitteissa.

Huonevarauksen voi tehdä sivuilla www.hotellipilotti.fi ja sieltä löytyy myös muuta tietoa hotellista ja sen tuoreita uutisia.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.