This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Detur

Sisältöalue

Detur Finland Oy

Detur Finland Oy on perustettu vuonna 1998 ja se on osa kansainvälistä DETUR-matkatoimistoketjua. Deturilla on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

Deturin kautta matkustaa vuosittain noin 30 000 matkustajaa. Helsingin toimistossa työskentelee 12 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2009 oli noin 18 miljoonaa.

Matkatoimisto on keskittynyt erityisesti Turkin matkoihin; lomavalikoimassa on seitsemän Turkin lomakohdetta joista suosituimmat ovat Alanya, Marmaris ja Antalya. Muita Turkin kohteita ovat erityisesti golfaajien suosima Belek, Side, Kemer, Icmeler ja uutuutena 'Turkin St.Tropeziksi' kutsuttu Bodrum.

 

Tunisia on toinen Deturin pääkohde, siellä lomapaikat ovat Sousse, Monastir ja Hammamet.

Talvikaudella Detur vie lomalaisia myös Egyptin Sharm el Sheikhiin, Hurghadaan, El Gounaan, Niilin risteilylle sekä Thaimaan Phuketiin.

Kaikki Deturin matkat ovat valmismatkoja joihin sovelletaan valmismatkalakia sekä yleisiä valmismatkaehtoja. Detur-matkan esitehintaan sisältyy lennot aterioineen, lentokenttäkuljetukset kohteessa, majoitus ja opaspalvelut. Poikkeusena vain säästöhintaiset erikoistuotteet (pelkät lennot). Detur järjestää joissain kohteisaan retkiä ja ohjelmaa lapsille.

Hotellivalikoimaan kuuluu perhehotellit, all inclusive-hotellit, golf-hotellit, kylpylähotellit sekä luksushotellit.

Detur järjestää golf-teemamatkoja ja erilaisia opetus- ja teemaviikkoja golfiin liittyen. Räätälöityjen matkojen vetäjinä toimivat Suomen golfmaailmasta tutut henkilöt.

Deturin lomalentoja lentää neljä lentoyhtiötä: Finnair, turkkilaiset Corendon Airlines ja Onur Air sekä tunisialainen Nouvelair.

Syksyisin ja keväisin suorat lennot Antalyaan Oulusta, Vaasasta, Jyväskylästä, Joensuusta, Kuopiosta ja Turusta. Syksyllä ja keväällä myös suorat lennot Tunisiaan Oulusta.

Matkavaraukset voi tehdä internetsivun kautta 24 h vuorokaudessa, puhelinmyynnin kautta tai matkamyymälästä ma-pe klo 9-17, Eerikinkatu 24, Hki. Matkoja voi varata myös noin 300 jälleenmyyjän kautta.

Deturin hallinto sijaitsee myös Eerikinkadulla. Deturilla on palvelupiste Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja se on avoinna lähtöselvityksen ajan.

 

www.detur.fi

Matkatoimisto Detur Finland Oy, Eerikinkatu 24, 00100 Helsinki, puh. 020 7850 850

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Hei!

Kyselisin sellaista että uskaltaako Turkin Alanyaan matkustaa nyt 22.9-29.9.-15, siellä o nyt mellakoita ja kaikki ravintolatkin kiinni yms...
Onnistuuko matkakohdetta vahtaa vielä tässäs tilanteessa?
t: Harri L.
hjluoma@gmail.com
anonymous   (09.09.2015 10:35)
 

Voiko lähtöselvityksen tehdä edelisenä iltana,kun lento lähtee aamulla klo 10 Alnyaan
anonymous   (27.02.2015 12:46)
 

Olen nähnyt Deturin esitteen teemamatkoista, mutten tarvinnut sitä, koska harvoin harrastan varsinaista urheilua ulkomailla.
anonymous   (19.06.2013 13:52)