This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Dipoli, Espoo

Sisältöalue

Koulutuskeskus Dipolin kokous- ja kongressipalvelut

 

Espoon Otaniemessä sijaitseva Koulutuskeskus Dipoli tarjoaa korkeatasoista kokous- ja kongressipalvelua. Dipoliin on Helsingin keskustasta vain 15 minuutin ajomatka. Siellä järjestetään paljon kokouksia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja. Kokous- ja juhlapalvelun ammattitaitoinen henkilökunta auttaa asiakasta suunnittelemaan halutunlaisen tillaisuuden.

Dipolissa on 20 erilaista tilaa missä kokouksia voi pitää. Suurimpaan saliin mahtuu 1000 henkilöä. Lisäksi on 250 paikkainen auditorio. Aulat ja ravintolasalit ovat muunneltavissa asiakkaan tarpeisiin. Dipolin yhteydessä on runsaasti ilmaista pysäköintilaa autoille. Se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Helsingin keskustaa mutta kuitenkin rauhallisella viheralueiden ympäröimällä paikalla.

Kokouksen yhteyteen on mahdollista saada vastapainoksi myös luontohenkistä ohjelmaa. Dipolin yhteistyökumppanina toimiva ohjelmistopalvelu Honkalintu järjestää mm. leikkimielisiä kilpailuja ulkosalla, patikkaretkiä Nuuksion kansallispuistoon, eräruokakursseja, koskenlaskua ja melontaa.

www.honkalintu.fi


Dipoli Kokous- ja kongressipalvelut sai Suomen WWF:n Green Office - merkin ensimmäisenä kokouspaikkana Suomessa. Merkin saanut yritys on sitoutunut kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin.

Dipolissa kokouksia järjestäneet asiakkaat ovat kehuneet Dipolia erityisesti hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseksi paikaksi. Myös tilojen muunneltavuus ja ystävällinen henkilökunta ovat saaneet kiitosta.

Myyntipalvelun yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.dipoli.tkk.fi/kongressipalvelut

Koska Dipoli toimii tiiviisti Aalto-yliopiston yhteydessä se sopii kokouspaikkana erittäin hyvin tieteellisille kokouksille ja kongresseille. Se sopii luontoystävällisten toimintatapojensa vuoksi myös ympäristötietoisen kokouksenjärjestäjän valinnaksi.

Rakennus itsessään on jo nähtävyys ja osa suomalaisen arkkitehtuurin historiaa. Sen suunnitteli 1960-luvun alkupuolella arkkitehtipariskunta Reima ja Raili Pietilä. Ulkomaalaisille arkkitehtuuria arvostaville vieraille se on jo itsessään kiinnostava käyntikohde. Dipolin rakennuksessa suomalainen luonto jatkuu arkkitehtuurin muodossa. Rakennus toistaa ympäröivän luonnon muotoja, luonnonkallioita ja metsäistä kukkulaa ja se on vuoropuhelussa luonnon herättämien tunnelmien kanssa.

Avainasemassa ovat luonnon valo, suomalainen mänty, kupari ja luonnonkivi. Talon alakerta on luolamainen ja yläkerran innoituksena on ollut metsäpaviljonki. Arkkitehti Raili Pietilä luonnehtii rakennusta näin:

"Rakennus näyttää aivan erilaiselta eri valaistuksessa ja eri vuodenaikoina. Jokainen kokee sen omalla tavallaan. Se on elämys monelle kävijälle ja jättää mieleen pysyvän muiston. Ehkä Dipoli antaa ihmisille uskallusta ajatella toisin".

Lähteet:

www.dipoli.tkk.fi/kongressipalvelut

www.dipoli.tkk.fi/dipoli_info/dipoli_rakennus.html

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.