This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Honkalintu

HONKALINTU - UNOHTUMATTOMIA ELÄMYKSIÄ SUOMALAISESSA LUONTO- JA KULTTUURIMILJÖÖSSÄ

Honkalintu on luontoelämyksiin ja perhokalastusmatkoihin erikoistunut yritys. Honkalinnun tavoitteena on uuden kokeminen ja rentoutuminen luonnonympäristössä. "Työn äärestä lähemmäksi luontoa, luonnon ääreltä parempaan työhön, luonnon ehdoilla ja luontoa kunnioittaen", on yrityksen filosofia. Honkalintu tuottaa ekologisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kestäviä matkailupalveluita.

Honkalintu toteuttaa elämyksellisiä palveluita pienille ja suurille ryhmille varaamassanne kokouspaikassa Etelä-Suomen alueella. Myös monet kokouskartanot ovat Honkalinnun kohteita elämyksille kokouksien lomassa.  Vaihtoehtoisesti Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen luonto voi tarjota huimat puitteet seikkailulle pääkaupunkiseudun tuntumassa ja Honkalinnun eräkokin maistuvat nuotioruoat kruunaavat päivän luonnossa.

Honkalinnun toteuttamiin elämyspalveluihin kuuluvat mm.:

Perinteiset pihakisat

Patikkaretket Nuuksion kansallispuistoon

Eräruokailut ja eräruokakurssit

Melontaretket

Koskenlaskua Kymijoella

Lumikenkäretket

Djembe-rumputapahtuma

Voimavara- ja rentoutusvalmennus

TyHy-, TyKy- ja KickOff-tapahtumat yrityksille

Perhokalastusmatkat Lapin ja Pohjois-Norjan parhaille apajille

Honkalinnun tuottamia matkailupalveluja käyttävät sekä yksittäiset kuluttajat pienryhmissä että yritysten ja yhteisöjen edustajat. Tavoitteena on antaa asiakkaille elämyksellinen matkailukokemus turvallisesti asiansa osaavien oppaiden johdolla. Aktiviteetit liittyvät luontoon, kulttuuriin, liikuntaan, hyvinvointiin ja elämyksiin, joiden arvo asiakkaalle mitataan mm.:

Yhteishengen paranemisena

Unohtumattomina kokemuksina pohjoismaisessa luonnossa

Uusien asioiden kokeilemisena ja oppimisena

Ennen kaikkea fyysisenä ja henkisenä virkistymisenä

Yhtiön toimipaikka sijaitsee Kirkkonummen Veikkolassa, mutta pääasiallisena toimialueena on koko Etelä-Suomi. Lisätietoa Honkalinnun palveluista saa yrityksen internet-portaalista www.honkalintu.fi sekä puhelimitse sähköpostilla: honkalintu@gmail.com, +358 50 3308077 Lamminpaantie 2 B 9, 02880 Veikkola

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.