This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Hotel Royal Ruka

Hotel Royal Ruka on gasthaus-tyylinen korkeatasoinen vaihtoehto kokous-, yritys- ja lomamatkailijoille. Viimeistellyt huoneet ja ystävällinen henkilökunta luovat ylellisen kokonaisuuden, johon kuuluu ravintolan herkut, takkatulen lämpö mukavassa oleskelutilassa, sauna poreammeineen sekä viinikellari ainutlaatuisine viineineen.

Hotelli

Hotellissa on 14 kpl kahden hengen huonetta sekä 2 kahden hengen minisviittiä joihin kuuluu oma terassi. Huoneissa on laminaattilattiat ja king size-jenkkivuoteet.

Royal Ruka ravintola

Ravintolassa on 100 ravintolapaikkaa. Ravintolan A la Carte- listalta löytyy laaja valikoima kotimaisia herkkuja joissa suositaan alueen omia raaka-aineita. Tiistai, torstai ja lauantai-iltaisin ravintolassa on tarjolla Lappi-illallinen, jolloin pöytä on täynnä erilaisia lapinherkkuja.

Kokouspalvelut

Royal Rukassa kokousten järjestäminen onnistuu helposti ja miellyttävästi. Hotellista voi varata kokoustilan tai vaikkapa koko hotellin täydellä palvelulla. Pakettiin voidaan halutessa lisätä iltaohjelmia tai aktiviteetteja. Hotelli räätälöi kokouspaketit henkilömäärien ja palveluiden mukaan. Kokoustiloja hotellissa on kaksi, jotka voidaan halutessa yhdistää yhdeksi isoksi kokoustilaksi, jolloin sinne mahtuu 65 henkilöä. Kokoustilojen varusteluun kuuluu televisio ja videot, piirtoheitin sekä fläppitaulu. Erityisvarusteluja voidaan järjestää kunhan niistä ilmoitetaan etukäteen.

Hotellissa voi myös järjestää juhlia, esimerkiksi häät tai syntymäpäiväjuhlat.

Yhteystiedot:

Hotel Royal Ruka

Mestarintie 1

93825 Kuusamo

Puh. 0400 819 840

info@royalruka.fi

www.royalruka.fi

Tiedustelut ja varaukset:

0400 819 840 tai info@royalruka.fi

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.