This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Hotelli Mesikämmen

 

 

Mitä yhteistä on Temppeliaukion kirkolla ja Hotelli Mesikämmenellä? Molemmat rakennukset on suunnitellut arkkitehtikaksikko Timo ja Tuomo Suomalainen. Vuonna 1976 Ähtäriin valmistuneen hotellin erityisyys on sen arkkitehtuurissa. Hotellin vaikuttavin näky on hotellin eri osat toisiinsa yhdistävä, kallioon louhittu käytävä, jossa kiviseinät kohoavat kymmenien metrien korkeuksiin.

Toinen syy majoittua juuri tässä hotellissa on sen erinomainen sijainti Ähtärin matkailukeskuksessa, jonka tunnetuin kohde on Ähtärin Eläinpuisto. Eläinpuisto on avoinna ympäri vuoden joka päivä. Siellä on mahdollisuus tavata Pohjois-Euroopan eläimiä luonnonmukaisessa ympäristössä kolmen kilometrin metsäreitin varrella. Eläinpuiston kyljessä on leirintä- ja caravanalue, uimaranta, vesiliukumäki ja minigolf. Lähistöllä sijaitsee myös 9-reikäinen golfkenttä. Alueella on hyvät mahdollisuudet kuntoilla ja nauttia liikkumisesta puhtaassa luonnossa. Tarjolla on luontopolku, valaistu latu- ja patikointireitti sekä laavu; talvella voi vuokrata moottorikelkan tai osallistua kelkkasafarille.

Eläinpuiston läheisyyden ansiosta Hotelli Mesikämmen on perheiden kestosuosikki. Hotelli on tämän lisäksi suosittu kokous- ja kylpylähotelli.

Kokoustiloista löytyy sopivat tilat ja tekniikka niin pieniin palavereihin kuin suurempiinkin kokouksiin. Mesikämmenessä on mahdollisuus ostaa myös koko hotelli palveluineen vuorokaudeksi yrityksen käyttöön. Näin voi yhdessä suunnitellen toteuttaa esimerkiksi virkistys- tai koulutuspäivän tai työntekijöille perheineen suunnatun toiminnallisen päivän, joka varmasti jää mieleen.

Hotelli tarjoaa komeat puitteet myös perhejuhliin. Miltä kuulostaisi vihkiminen kynttilöiden valaisemalla kalliokäytävällä?

Hotellin ravintolassa voi nauttia noutopöydän antimista tai À la Carte -annoksista. Kesäterassilta avautuu kaunis järvimaisema. Lauantai-iltaisin ravintolassa on elävää musiikkia tai muuta ohjelmaa. Marraskuussa 2011 on luvassa Topi Sorsakosken fani-ilta, muistokonsertti edesmenneen ähtäriläisen muusikkolegendan kunniaksi.

Hotelli Mesikämmenessä on kylpylä, jossa mieli ja ruumis rentoutuvat. Kylpylästä löytyy kuntouintiallas, lastenallas, vesihieronta-allas ja poreallas. Käytössä on kolme saunaa, kabinetti, kioski B-oikeuksin, kuntopiste kuntolaitteineen, inva-WC ja suihkutuoleja. On mahdollista varata luontaishoitoja, turvehoitoja ja hierontaa.

Toiminnantäyteisen päivän jälkeen on mieluista laskea päänsä tyynylle viihtyisässä hotellihuoneessa, joka on kaukana liikenteen melusta. Hotellissa on 101 huonetta, joista osa on täysin remontoituja Mesikämmen-huoneita. Jokaisessa huoneessa on terassi ja näköala järvelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia, tarjolla on myös inva- ja allergiahuoneita. Osaan huoneista voi ottaa lemmikkieläimen mukaan. Huoneiden hintaan sisältyy aamiainen ja aamusauna. Hotellin verkkosivuilla voi tehdä online-huonevarauksen. Sieltä löytyy myös huonehinnasto, tietoa lomapaketeista, eripituisista kylpylälomista ja kulloinkin voimassa olevista tarjouksista.

Ähtärin keskusta palveluineen sijaitsee noin viiden kilometrin päässä. Hotelliin pääsee myös junalla - VR:n seisake Eläinpuisto-Zoo on aivan hotellin ja eläinpuiston tuntumassa. Lisätietoa Ähtärin matkailu- ja muista palveluista saa Ähtärin kaupungin sivustolta. Tullessa tai mennessä voi poiketa noin 30 km päässä kohoavassa Suomen suurimmassa Keskisen Kyläkaupassa; sekin on junaradan varrella Tuurissa.

 

                                                Tervetuloa Ähtäriin koko perheelle elämyksiä tarjoavaan hotelli Mesikämmeneen!    

                                                                   

 

                           Yhteystiedot:

                           Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149, 63700 Ähtäri

                           puh. 06-5391111

                           myynti@hotellimesikammen.fi

 

 

                                                                                                                                       Lähteet:

                                                                                                                                       www.hotellimesikammen.fi

                                                                                                                                       www.ahtari.fi

                                                                                                                                       www.ahtarinelainpuisto.fi

 

              

                                                         

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.