This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Kikkapakka Oy

KikkaPakka Oy on elämys- ja ohjelmapalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla Nuuksion metsistä aina Porvoon saaristomaisemiin asti.

Vuonna 1999 perustetun yrityksen 30 henkinen reipas ja nuorekas opastiimi palvelee teitä Etelä-Suomen monissa kokous- ja tapahtumapaikoissa.

Valikoimastamme löydät monia vaihtoehtoja olitpa sitten järjestämässä yrityksen virkistäytymispäivää tai tärkeää edustustilaisuutta. Ohjelmien punaisena lankana on yhdessä toimiminen ja yhteishengen kohottaminen. Monet aktiviteeteista tapahtuvat ulkoilmassa, mutta myös joitakin sisätiloissa toteutettavia ohjelmia on tuotevalikoimassamme.

Tutustu erilaisiin mukaansatempaaviin ohjelmiin ja ota yhteyttä! Autamme ohjelmapalvelupaketin kokoamisessa mukaan lukien ruokailu ja majoitus.

Kikkapakka Oy
Läkkisepäntie 21 B
00620 Helsinki

Puh: +358 40 820 9199, +358 40 561 0630

Email: info@kikkapakka.fi

Kalastus on kivaa!

KikkaPakan kautta palveluksessanne ovat Suomen parhaat kalaoppaat! Kalastusta järjestetään niin lammella, merellä kuin joellakin - oman valintasi mukaan.

Koskenlaskua Kymijoella

Koe vauhdin hurmaa ja nauti kauniista luonnon maisemista Kymijoella, Suomen parhaimmilla koskilla. Matkaa joelle on pääkaupunkiseudulta vain reilu tunti!

Ohjelmaa sisätiloissa

KikkaPakka Oy järjestää ryhmille erilaista ohjelmaa kurssimuodossa. Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja kahvikurssista aina perhonsidontakurssiin.

Eräruokaa maastossa

Eräruuan ei aina tarvitse olla pelkkää makkaraa. Eräruokakurssilla tutustutaan maasto-olosuhteisiin sopiviin ruokiin ja niiden valmistamiseen.

Kokouspaketti Porvoossa huvilassa. Vietä kokouspäivä merenrantahuvilassa.                                           

Kokouspaketti Espoossa. Kokous hienossa vanhassa tallissa.

Lue lisää >

Kikkapakka ohjelmapalvelut

Herrasväen hauskat pihakisat tai talvikisat, alkaen 490 Eur. Toiminnallista ja rentohenkistä tiimikisailua pienryhmissä! Huumorin lisäksi tehtävissä vaaditaan hitunen käden tarkkuutta ja -taitoa, hieman ongelman ratkaisukykyä ja tietysti yhteistyötä ryhmän kesken.

Melontaretki merellä, järvellä tai joella, alkaen 57 Eur/hlö. Tutustu melontaan kokeneiden oppaiden johdolla! 

Maastopyöräretki alkaen, 57 Eur/hlö. Laadukkaat maastopyörät kuljetustrailereineen, kypärät ja taukojuomat kuuluvat kokonaisuuteen.

Lumikenkäretket, alkaen 400 Eur. Leppoisa retki luontoon!                                      

Luontoretki pääkaupunkiseudun retkeilymaastoihin, alkaen 28 Eur/hlö. Lähde ammattioppaan johdolla Sipoonkorven kuusikoihin tai Nuuksion kansallispuiston kallioisiin metsämaisemiin.              

Kickbike-retki alkaen, 45 Eur/hlö. Asiantuntevan oppaan johdolla tutustumme ensin välineeseen ja lajin tekniikkaan, jonka jälkeen potkuttelemme pienen retken lähiteillä tai hyväpohjaisilla poluilla.

Saaristogruising merellä alkaen 500 Eur/ vene. Saaristocruising on 1,5-3 tunnin retki Suomenlahden kauneimpaan saaristoon vauhdikkaasti isoilla avoveneillä.

Lohen virvelöintiä tai lohipilkkiä yksityislammella alkaen 490 Eur. Ryhmä saa yksityiskäyttöönsä Etelä-Suomen ainoan vain ryhmille tarkoitetun yksityisen kalastusalueen eli Korpilammen.

Rapuretki yksityislammelle ravustusta ja rapujuhlia, 10 henkilöä 2 300 Eur.

Pilkkiretki merelle tai järvelle, alkaen 490 Eur. Oppaan johdolla perehdytään pilkinnän ja kalan etsimisen saloihin. 

Merikalastus veneellä, alkaen 610 Eur/ vene. Suomenlahden saaristoon koulutettujen ja kokeneiden kalastuksen asiantuntijoiden kanssa.

Perinteinen onkikisa, alkaen 490 Eur.

Perhonheittokurssi, alkaen 490 Eur. Kurssin jälkeen jokainen tietää perhonheiton perusteet ja pyytävät kalastustekniikat.                                                                                                                         

Perhonsidontakurssi, alkaen 80 Eur/hlö.

Koskenlaskua Kymijoen kuohuissa 590 Eur/lautta, 12 hlöä. Koskenlasku on vauhdin hurmaa sekä rauhallista lipumista virran vietävänä kauniin Kymijoen koskimiljöön äärellä.

Ohjattu pokeriturnaus alkaen, 485 Eur. Pokeripöydät, pelimerkit ja kortit ovat kuin oikeasta saluunasta tai pokerin syntymailta Missisippijoen jokilaivoista.                                                                                                                        

Baristan kahvikurssi, alkaen 650 Eur. Baristamestari opastaa matkalle espressokahvien kiehtovaan maailmaan!

Djembe-rummunsoittokurssi pyydä tarjous! Djembe on afrikkalainen yhdestä puusta koverrettu rumpu. Djemben soittaminen sopii kaiken ikäisille.

Sieniretki pyydä tarjous! Luonto-oppaiden johdolla tutustutaan hyvän sienimetsän piirteisiin ja poimitaan maastosta ruokasieniä.

Eräruokailukurssi pyydä tarjous! Eräruokakurssilla perehdytään ruoan valmistukseen tulilla erilaisin menetelmin ja välinein.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.