This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Kilroy travels

Kilroy on kansainvälinen matkatoimisto, joka toimii Suomen lisäksi myös Islannissa, Alankomaissa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Isossa-Britanniassa. Kilroy on erikoistunut räätälöityjen kauko,seikkailu-ja maailmanympärimatkojen suunnitteluun ja myymiseen kohderyhmänään erityisesti nuoret sekä opiskelijat, mutta myös aikuiset seikkailijat.

 

Kilroy:n valikoimissa on kohteita Euroopasta, Aasiasta, Oseaniasta, Afrikasta, Amerikoista, Lähi-idästä ja Karibialta, sekä Etelämantereelta. Kilroy:n lomia voi varata omien mielenkiinnonkohteiden mukaan ja vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi vesiurheilusta, kaupunkilomasta, seikkailumatkasta, luonnosta ja safareista, vaelluksesta ja kiipeilystä, reppureissusta, autolomasta tai juna- ja bussimatkasta kiinnostuneille. Kilroy travels tarjoaa myös overland-rekkareissuja, jotka vievät reppureissaajia rekkojen kyydissä mielenkiintoisiin maailmankolkkiin, kuten Zansibariin tai Nepaliin, kansainvälisissä pienryhmissä.

Kilroy travels auttaa kaikenikäisiä maailmanympärimatkasta haaveilevia suunnittelemaan oman matkansa maailman ympäri. Valikoimissa on myös valmiita reittejä.

Kilroy travelsin kautta voi varata niin lentoja, hotelleja kuin vuokra-autojakin, sekä hankkia matkavakuutuksen.

 

ERITYISTÄ

 

Kilroy travelsin kautta voi lähteä myös vapaaehtoistöihin, hankkia working holiday-viisumin, tai hankkia lisätietoa ja apua opiskelussa ulkomailla varten.

 

 

HISTORIA

 

Kilroy travels on saanut alkunsa vuonna 1951 perustetusta Scandinavian Student Travel Service:stä, jonka tavoitteena oli ostaa kaikille Skandinavian opiskelijamatkatoimistoille lentolippuja.SSTS:stä kehittyi nuorten ja opiskelijoiden matkailuun erikoistunut matkatoimisto. SSTS ja Pohjoismaiset matkatoimistot fuusioitiin vuonna 1991 ja yhtymän nimeksi muodostui Kilroy. Nykyään toimisto tunnetaan nimellä Kilroy travels.

 

Edelleen KILROY tarjoaa ainoana Suomessa nuoriso- ja opiskelijalentolippuja eli KILROY lippuja, joilla voi matkustaa lähes kaikilla maailman tunnetuimmilla lentoyhtiöillä. KILROY- lipulla voi pysähtyä koneenvaihtokaupungissa meno- tai paluumatkalla ilman lisämaksua ja matkustaa myös pelkästään yhteen suuntaan. Menopaluulippu on muutoskelpoinen, eli matkailija voi halutessaan aikaistaa tai viivyttää paluupäivää.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.