This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Levi Center Hullu Poro

Sisältöalue

Hullu Poro

Hulllu Poro ravintolat sijaitsevat aivan Levin ydinkeskustassa Lapissa n. 15km Kittilän lentoasemalta Sirkan kylässä.

Hullu Poron monipuoliset ravintolat tarjoavat pohjoisen parhaita herkkuja ja kansainvälisiä makuja.

Hullu Poro tarjoaa Levin kattavimman ravintolavalikoiman. Hullu Poron ravintoloissa voit nauttia sekä perinteisiä lappilaisia ruokia että italialaisia tai aasialaisia herkkuja. Vaihtoehtoja on rennosta after ski -henkisestä Kana & Kannu ravintolasta tunnelmalliseen ja nautinnolliseen Kultainen Poro fine dining -elämykseen saakka. Iltaelämästä vastaavat jo legendaariset Hullu Poro Areena esiintyjineen ja Rock Cafe Wanha Poro rentoine jatkotunnelmineen.

 

He tarjoavat jokaiselle jotakin. Löytyy

* lounas- ja illallisravintolat

* A la carte ravintolat

* Lapin spesiaalit

* kahvilat- ja baarit

* Yökerhot

Pöytävaraukset kaikkiin ravintoloihin 016 6510 500

Hullu Poro Centerissä on ajateltu jokaista kohderyhmää. Lapsiperheitä, pariskuntia, ryhmiä, yksinmatkustavia esim. työmatkalla. Kaikille löytyy jotakin.

Hullu Poro ravintolat aloitettiin jo 1970 luvulla kun Levi oli vielä pieni lomakylä.

Ravintolassa keskityttiin tarjoamaan lähinnä lappalaista perinneruokaa. Lappihan on tunnettu enimmäkseen poronlihasta.

Vuodesta 1990 on Hullu Poro ravintoloita laajennettu tasaiseen tahtiin suuren kiinnostuksen ansiosta.

Hullu Poro nimellä saatiin matkailijoiden uteliaisuus heräämään ja madallettiin kynnystä vierailla ravintolassa. Ravintoloissa olikin lapin ensimmäiset karaoket, hot shotit ja rento meininki. Sana levisi sekä paikallisten, että matkailijoiden keskuudessa että Hullu Poro ravintolat ovat rentoja, laadultaan tasokkaita ja hyvää paikallista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

1990 avattiin ensimmäinen rinneravintola Villi Intiaani. Villi Intiaanin terassilta on lähtöisin Levin legendaarinen After ski.

Ravintolat käyttävät aitoja Lappilaisia raaka-aineita ja kunnioittavat aitoa Lappilaista luontoa ja kulttuuria.

Hullu Poro on aito Lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys joka tuottaa asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä.

Asiakkaille on räätälöity erinäköisiä ja kokoisia paketteja jotka sisältävät erilaisia ruokailuelämyksiä. Löytyy ihan klassisesta ruoasta De Luxe annospakketteihin. Ruoka tarjonta on monipulista.

Voit syödä poroa eri muodoissa, sieniruokia, kalaruokia, pihviä, ihania jälkiruokia.

Hullu Poro järjestää myös tilauksesta tapahtumia. Hääjuhlat ovat hyvin suosittuja, sekä myös kokous- ja kongressitilaisuudet. Levillä on neljä suurta nykyaikaisella tekniikalla varustettua suurta kokoustilaa.

Hullu Poro ravintolat palvelevat myös joulun ja uudenvuoden aikaan aamusta yömyöhään.

Myös pikkujoulujuhlat ovat hyvin suosittuja.

Löytyy majoituspalveluita, kylpyläpalveluita, ravintoloita, lapsille on lastenmaailma missä lapset voivat viettää aikaa kun vanhemmat haluavat viettää esim.rauhallisen illallisen. Voit saada lapsille lapsenvahdin siksi aikaa.

Ja tietenkin kun Levillä ollaan löytyy murtomaahiihtolatuja monenmoisia sekä laskettelurinteitä useita. Voit käydä koirarekiajelulla, vuokrata moottorikelkkoja sekä lähteä pororetkelle pororeen mukaan.

Hullu Porosta voi käydä lukemassa kaiken osoitteesta www.hulluporo.fi

 

 

 

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.