This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Majoittuminen

Majoitus

Kanadaa pidetään Yhdysvaltoja kalliimpana maana ja yöpymisen suhteen tämä pitää paikkansa. Kanadassa on tarjolla monen hintaisia ja tasoisia majoituspalveluja. Suuremmissa kaupungeissa on tarjolla niin hotelli-, hostelli-, kuin Bed&Breakfast -majoitusta. Etenkin pienemmillä paikkakunnilla Bed&Breakfast -majoitusliikkeet ovat yleisempiä kuin isommat hotellit tai hostellit. Valuuttakurssin vaihteluista riippuen majoitushinnat ovat joko Suomen hintatasoa tai hieman edullisempia.

Hotellit

Hyvätasoinen hotellihuone maksaa vähintään 100 Kanadan dollaria kahdelta hengeltä, etenkin jos kyseessä on yksi suurista kaupungeista tai Niagaran tai Whistlerin kaltaisesta turistimagneetista. Teiden varsilla, pienissä kaupungeissa ja suurimpien kaupunkien laita-alueilla sijaitsevat motellit ovat edullisempia (noin 40 Kanadan dollaria yö), mutta niille pääseminen saattaa olla hankalaa ilman omaa autoa.

Bed&Breakfast

Yksi hyvä ja suosittu vaihtoehto on B&B eli Bed&Breakfast, joka yleensä on kotimajoitus ja johon kuuluu oma huone ja aamiainen. Hintahaitari näiden osalta on noin 40-150 Kanadan dollaria. Vastaavanlainen majoitustapa on Cottage Rentals, joka syrjäseuduilla ja resorteilla tarkoittaa mökin, suurissa kaupungeissa huoneiston vuokraamista. Hinnat ovat yleensä B&B –majoitusten luokkaa.

Hostellit

Hosteleita pienellä budjetilla liikkuville on ja näissä on sekä yhteismajoitus- että yksityishuoneita (15-40 Kanadan dollaria per yö). Hyviä hostelliyhdistyksiä ja -ketjuja ovat HI Canada, Backpackers Hostels Canada ja Pacific Hostel Network.  

 

BBCanada - Tietoa Kanadan B&B-tarjonnasta (englanniksi)

Booking.com - Suomenkielinen varausjärjestelmä

Hostel World - Edullisia yöpymisvaihtoehtoja

Hostels.com - Edullisia majapaikkoja ilman varausmaksua (englanniksi)

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.