This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry

Turism- och Restaurangförbundet MaRa

Finnish Hospitality Association MaRa

Merimiehenkatu  29, 00150 Helsinki, puhelin (09) 6220 200, faksi (09) 6220 2090. MaRan toimisto on avoinna arkisin klo 8.3016.00. Jäsenneuvonta: (09) 6220 200.

Henkilökunta >

Valiokunnat, työryhmät >

MaRa on matkailu-, hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

MaRa edustaa hotelleja, kylpylöitä, kuntoutumiskeskuksia, viikko-osakeyrityksiä, leirintäalueita, ravintoloita, catering-yrityksiä, eines- ja valmistuskeittiöitä, kahviloita, liikenneasemia, pubeja, yökerhoja, huvi-, teema- ja elämyspuistoja, keilahalleja, festivaaleja ja konserttitapahtumia, ohjelmapalveluyrityksiä, luontomatkailuyrityksiä, hiihtokeskuksia sekä matkailun markkinointi- ja välityspalveluja tarjoavia yrityksiä.

MaRassa on 2 400 jäsentä, joilla on yli 6 000 toimipaikkaa. MaRan jäsenyritykset työllistävät noin 60 000 henkilöä. Jäsenyritysten liikevaihto on yli 5,5 miljardia euroa.

Itsenäisenä työmarkkinajärjestönä ja elinkeinoelämän keskusliiton jäsenenä MaRa vastaa sekä elinkeino- että työmarkkinapoliittisesta edunvalvonnasta ja palveluista.

Matkailu- ja ravintola-ala on yksi Suomen vahvimmista kasvualoista. Toimiala tarjoaa monipuolisia, mielenkiintoisia ja kansainvälisiä työtehtäviä kaikkialla Suomessa.

Matkailu- ja ravintola-ala on myös monelle nuorelle ensikosketus työelämään, katso lisää yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä tästä >

 

Restamark Oy on MaRan myynti- ja markkinointiyhtiö. Jo vuodesta 1942 se on toimittanut alan yrittäjille ja yrityksille sekä kuluttajille hotelli- ja ravintola-alan tarvikkeita - oppikirjoista alkoholimittoihin. Restamarkin myyntinäyttely palvelee Helsingin Punavuoressa joka arkipäivä 8.30-16.

Vitriini on matkailu- ja ravintolayritysten ammattilehti. Lehden sisällössä painottuvat alan ajankohtaisasiat ja hyötytieto yrityksen kehittämiseksi. Vitriini on ilmestynyt vuodesta 1928.

MaRa tarjoaa jäsenilleen laajat jäsenedut, neuvonta-, koulutus-  ja viestintäpalvelut, ammattilehti Vitriinin ja jäsensivut.

Maran syksyn 2011 koulutusesite >

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.