This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Matkailutoimittajien kilta ry

Sisältöalue

Tämä on jäsenmäärältään pieni (109) yhdistys; perustettu vuonna 1969. Yhdistyksen ideana oli koota yhteen tiedottajia ja toimittajia, teemana kotimaan matkailu. Siis Matkailutoimittajien Kilta ry on matkailusta kirjoittavien toimittajien ja valokuvaajien yhdistys.

Heidän verkkosivuiltaan voi tilata; Matkailun tärkeät nimet ja osoitteet-hakemiston vuodelle 2011. Siellä on paljon tietoa Suomen ja Skandinavian matkustukseen liittyvistä erilaisista asioista.

Jäsenet ovat ammattijournalisteja, jotka työskentelevät lehdistössä, sähköisessä mediassa ja kirjallisuuden parissa. Jäsenyyttä haetaan kirjallisesti ja hakemuslomakkeen liitteenä toimitetaan työnäytteitä. Jäsenkelpoisuus tarkistetaan kolmen vuoden välein.

Kilta toimii aktiivisesti ja tapaamisia on kuukausittain; esim. tämän lokakuun aikana on kokousmatka Tallinnaan, elokuussa on ollut vierailupäivä Turkuun , Euroopan kulttuuripääkaupunkiin ja heinäkuussa oopperamatka Savonlinnaan Don Giovannia katsomaan.

Matkailutoimittajien Kilta ry on jakanut vuodesta 1972 tunnustuksen parhaille matkailutuotteille ja/tai ansioituneille henkilöille. Myöhemmin on jaettu myös "epäpalkinto" Seitikkiä, alan kielteisille ilmiöille. Palkinnot jaetaan Matkamessuilla.

Matkailualan ammattilaisille suunnattu Matkailun tärkeät nimet ja osoitteet 2011 -hakemisto tulee myyntiin helmikuun kuluessa! Tarkemmat tiedot ja tilausohje klikkaamalla tätä linkkiä.

Matkailun tärkeät nimet ja osoitteet 2008

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.