This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Matkatoimisto Area

MATKATOIMISTO AREA


Yritysinfo

Matkatoimisto Oy Area on sähköisten matkapalveluiden edelläkävijä ja yksi Suomen johtavista liikematkatoimistoista. Sähköisten palveluiden lisäksi Area tarjoaa yksilöllistä palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja liikematkustukseen. Arean asiakkaana saat aina parhaan hinnan ja huolenpitoa 24/7. Area on ainoa matkatoimisto Suomessa, jolla on oma 24 tunnin palvelu. He palvelevat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tavoitteena heillä on, että asiakkaat tekevät matkustamalla tulosta.
 
Arean arvot ovat kumppanuus, ammattitaito, edelläkävijyys ja tuloksellisuus. Area tuntee vastuunsa taloudellisissa, sosiaalisissa, ympäristö- ja turvallisuusasioissa. Areassa toimii Vastuullisen liiketoiminnan työryhmä, joka kehittää, kouluttaa ja seuraa vastuullista toimintaa Areassa. Arean pääkonttorille on myönnetty WWF:n Green Office merkki. Koulutamme myös henkilökuntaamme sekä välitämme asiakkaillemme tietoa ympäristöystävällisistä matkustusvaihtoehdoista ja matkustuksen aiheuttamista päästöistä.
 

Arean palvelut

 
Mobiiliratkaisujemme avulla matkustaja saa kätevästi tiedot matkastaan ja matkakohteista omaan matkapuhelimeensa. Tarjoamme monipuoliset mobiilipalvelut yrityksesi ja ennen kaikkea matkustajien käyttöön. Arean kautta voit hankia viisumin matkallesi helposti kaikkiin niihin maihin, joihin viisumi voidaan myöntää etukäteen. Areasta saa viisumeita yli 100 eri maahan.
 
Arean kautta voi tilata kansainväliset junaliput. He tekevät yhteistyötä Deutsche Bahnin kanssa, tarjoten näin asiakkailleen Euroopan parhaan junalipputarjonnan, mukaan lukien lentokenttäjunat sekä edullisimmat junalippuvaihtoehdot.
 

Liikematkustus

 
Area Pro Online on helppokäyttöinen itsevarausratkaisu, josta voi varata lennot, hotellit, autot ja junat.
 
Arealla on monipuoliset laskutus- ja maksuratkaisut, maksutapoina matkoissa sähköisen laskutuksen sekä luottokorttiyhtiön matkatilin lisäksi käyvät kaikki suomalaiset pankkikortit sekä yleisimmät luotto- ja maksukortit.
 
Arean Pro Points -ratkaisun avulla lentoyhtiöiden bonusjärjestelmistä kertyneiden bonuspisteiden hyödyntäminen työmatkoihin helpottuu. Area Pro Pointsin avulla pystyy seurata, kenelle ja mistä pisteitä on kertynyt ja mihin työmatkoilta ansaittuja bonuspisteitä on käytetty. Lisäksi saat todennettua bonuspisteiden käytön tuoman säästön yrityksellesi.
 
Area Pro Web Meeting tarjoaa helpon ja edullisen tavan palaveerata verkossa ilman pitkiä lisenssejä ja sitoumuksia. Palvelumme tarjoaa helppokäyttöisen tavan esityksiin, dokumenttien jakoon ja kommunikointiin verkossa.
 
GlobalStar on maailmanlaajuinen, yli 80 maassa sijaitseva liikematkatoimistojen moderni verkosto. Yhteistyömme tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille kansainvälisiä palveluita joustavasti ja modernilla tavalla toteutettuina. GlobalStar palvelee asiakkaita kussakin maassa paikalliset vahvuudet ja kulttuurierot huomioiden. Kevyt organisaatio ja kilpailukykyinen palvelujen hinnoittelu mahdollistavat aidosti helpon, monikansallisen palvelumallin
myös pienemmille yrityksille.
 
 

Yhteystiedot:

 
Matkatoimisto Oy Area
Mannerheimintie 102
PL 6, 00251 Helsinki
puh. 010 818 9000
faksi 010 818 9009
internetsivut: www.area.fi
 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.