This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Matkatoimisto Monica Tours

ASIANTUNTEVA JA PALVELEVA MATKATOIMISTO MONICA TOURS

Matkatoimisto Monica Toursilla on yli kymmenen vuoden kokemus matkailupalveluiden tuottajana. Matkatoimisto on erikoistunut räätälöityihin ryhmämatkoihin sekä vapaa-ajan- että liikematkailijoille. Monica Tours järjestää kaiken niin ohjelman, kuljetukset, ateriat, oppaat, viisumit mitä ikinä halutaan.

Monica Tours suunnittelee asiakkaan toivomusten mukaisen matkan Pietariin, Moskovaan, lähialueille, Karjalan tasavaltaan sekä Baltian maihin.

Matkatoimiston kautta lennot, juna- tai laivaliput (Viking Line ja Tallink), majoitukset (hotelli-, mökki-, retkeilymaja- tai kenties kotimajoitus) Suomesta tai maailmalta. Myös autonvuokraus ja esimerkiksi opaspalvelut.

Matkustettaessa Venäjälle omin päin, Monica Toursilta viisumi luotettavasti ja vaivattomasti. Venäjän asiantuntijoina matkatoimisto auttaa majoitus- ja muissa palveluissa koko Venäjällä (Venäjän liikennevakuutusten myynti, liput balettiin ja oopperaan Pietarissa ja Moskovassa).

Matkatoimisto järjestää kalastusmatkoja ja räätälöityjä ryhmämatkoja Suomessa ja Venäjälle. Ohjelmien sisältöä, kestoa ja henkilömäärää voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan.                               

Palvelukielet ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja espanja.   

Yrityksille ja yhdistyksille kokous- ja liikematkoja sekä kotimaassa että mm. Venäjälle ja Baltiaan. Matkatoimisto hoitaa majoituksen, kokoustilat, tarjoilun sekä elämyksellisen vapaa-ajanohjelman kaiken mitä tarvitaan. Asiakkaan tarvitsee vain keskittyä kokouksen sisältöön ja nauttia onnistuneista järjestelyistä.

Matkatoimisto Monica Tours sijaitsee Haminan ympyräkaupungin ytimessä, aivan keskellä kaupunkia olevalla Raatihuoneentorilla historiallisessa Rautakorttelissa.

Yhteystiedot:

Matkatoimisto Monica Tours, Raatihuoneentori 16, 49400 Hamina, Finland. Puh (05) 344 0611, fax (05) 344 0616. Avoinna ma-pe 9-16.

Sähköposti: info@monicatours.fi

Kotisivut: http://www.monicatours.fi

 

Valmismatkat ja matkalippujen välitys

Monica Tours välittää Air Finland Holidaysin, Deturin, OK-Matkojen ja Hispanian kaupunki, ranta-, kauko- ja aktiivilomia.

Pyytäkää esite postitse yhteydenottolomakkeen avulla tai hakekaa toimistolta sellainen.

Monica Toursilta tietoa matkakohteista ja matkavaraukset helposti - hymyn saa kaupan päälle!

Monica Toursilta lisäksi Viking Linen, Tallink Siljan, Eckerö Linen, St Peter Linen ja Finnlinesin laivaliput Ruotsiin, Baltiaan, Venäjälle ja Saksaan, kotimaan ja ulkomaan junaliput, majoituksen sekä lennot kaikkialle maailmaan.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.