This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Next Travel Ltd

Osoite: Yrjönkatu 23 A 8, 00100 Helsinki

Puhelin: 09 4342 590  Fax: 09 4342 5920

e-mail: info@nexttravel.fi

http://www.nexttravel.fi

 

Next Travel Ltd

Next Travel Ltd on yksityinen DMC-yritys, joka tuottaa palveluita Suomessa, muualla Pohjoismaissa sekä Baltian maissa.  Edustajat Next Travel Ltd:llä on Englannissa, Saksassa, Benelux-maissa sekä Yhdysvalloissa.

Next Travel Ltd järjestää kokouksia, kannustematkoja ja vapaa-ajan matkoja niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Ohjelmat laaditaan "All inclusive" periaatteella kullekin ryhmälle yksilöllisesti räätälöiden. Vierailut hoidetaan kaikkialle Suomeen kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti ryhmän koosta riippumatta. Kokous- ja kongressijärjestelyt hoituvat ammattitaitoisesti myös yli 1000 hengen tilaisuuksiin. Yrityksen kautta järjestyvät myös maapalvelut kansainvälisten varustamoiden risteilyaluksille Suomen monissa satamissa.

Kannustematkailijoiden ohjelman on tarkoitus antaa erityisiä kokemuksia ja muisteltavaa jokaiselle osanottajalle. Kaikki pienintä yksityiskohtaa myöden hoidetaan ammattitaitoisesti. Erityisryhmien matkan perustana on harrastus tai jokin erityinen mielenkiinnon kohde. Kaikki tarvittava, mitä se sitten onkaan, hoidetaan kokemuksen onnistumiseksi. Kokousjärjestelyt hoidetaan myös erilaisessa ympäristössä, esim saaristossa.

Next Travel Ltd:n verkkosivuilla on ohjelma, jolla varaukset voi hoitaa. Ohjelma on matkailualan yritysten ja agenttien käytettävissä. Lisäksi sivustolla on lyhyt esittely mm Helsingistä, Turusta, Tampereesta, Lapista sekä valokuvagalleria.

Next Travel Ltd:llä on toimipiste Helsingissä osoitteesa Yrjönkatu 23 A 8 ja engalnninkieliset kotisivut osoitteessa www.nexttravel.fi. Lisäksi tietoa saa VisitFinland-sivustolta.

Lähteet:

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.