This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

PAMPLEMOUSSE

Sisältöalue

 

 

Parhaat matkat Ranskaan

 

Pamplemousse on Ranskan matkoihin erikoistunut toimisto Suomessa. Pamplemousse on yksityinen matkanjärjestäjä ja

Suomen matkatoimistojen liiton jäsen. Pamplemoussella on voimassa oleva vakuus kuluttajavirastossa

matkojen järjestämistä varten.

 

Pamplemousse "räätälöi" matkat Ranskaan retkineen asiakkaan tarpeiden ja kiinnostusten mukaan:

- JOKAINEN MATKA ON OMANLAISENSA.
- VOIT PÄÄTTÄÄ LÄHTÖ- JA PALUUPÄIVÄN ITSE

- VOIT PÄÄTTÄÄ MATKAN PITUUDEN ITSE
- AUTAMME SINUA PÄÄTÖKSESSÄSI ASIANTUNTEMUKSELLAMME.

Poimi valikoimasta sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut Ranskaan. Kaikki matkaideat eivät ole esillä, kysy meiltä lisää. Osasta matkoja esillä on valmiit hinnat, osasta matkoja aiemmin toteutunut hinta tai tuleva hinta-arvio. Matkamme sopivat omatoimisille matkustajille. Ryhmät ennakkoon kootuille ryhmille.

- Elämykselliset matkat
- Aito Ranska
- Aktiivimatkat
- Ryhmämatkat
- Nuorisomatkat
- Konsultointi ja matkatoimistomyynti

 

Esimerkkejä matkoistamme ja retkistämme:

 

Elämyksiä

 

Tarinoita

 

Pamplemoussen kautta Ranskaan lähtee vuosittain satoja ihmisiä, porukoita, perheitä. Nuoria ja aikuisia, leirikouluja ja aikuisryhmiä. Mukana on Ranskassa jo runsaasti matkustaneita sekä ensi kertalaisia. Myös yksinmatkustavat ovat meille tärkeitä.

Tarkoituksemme on luoda jokaiselle aina se matkustajalle itselleen mukavin matka. Joskus se on yhden tuotteen välitys, usein myös isompi matkakokonaisuus moninen aktiviteetteineen. Yhden paras matka ei välttämättä ole toisen unelmien täyttymys, tai toisinpäin.

Juttuja Ranskasta

Tälle sivulle olemme koostaneet muutamia kertomuksia ja palautteita asiakkailtamme. Saamme tätä palautetta aktiivisesti ihmisiltä. Muista kuitenkin, että voit myös matkustaa kauttamme vaikka et olisikaan valmis kirjailija.

Toivottavasti nämä tarinat luovat mielikuvaa tavastamme toimia ja antaa sinulle ehkä uutta ideaa myös omiin matkoihisi

 

Yritystiedot

Pamplemousse on suomalainen Ranskaan erikoistunut asiantuntijayritys, joka palvelee monipuolisesti sekä yritysasiakkaita että yksityismatkustajia.

Lisäksi palvelemme Ranskan erikoistuotteillamme muita suomalaisia matkanjärjestäjiä. Jos vastuullisena matkanjärjestäjänä haluat jonkun tai joitain tuotteistamme välitykseen, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä toimistoomme.

Pamplemousse on perustettu ensiksi kommandiittiyhtiönä 30.7.2004. Toiminnan kasvaessa on sen yhtiömuodoksi rekisteröity 1.11.2006 lähtien osakeyhtiö. Pamplemousse oy on vastuullinen matkanjärjestäjä ja sillä on vakuus kuluttajavirastossa. Pamplemousse oy on myös Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen.

Yhteystiedot:

Pamplemousse oy Ranskan matkojen toimisto
Hauenkalliontie 6 C 27, 02170 Espoo
Puh. 09 455 11 21 ja 050-5316341
Fax 09 455 11 20
Email: matkat(at)pamplemousse.fi

Pankkiyhteys: Nordea 180830-10740
Y-tunnus: 1904489-8
KUVI 4796/04/Mj
Alv rek.

Toimitusjohtaja Helena (Henni) Lieto-Pihlajaoja, FM
Pamplemoussen perustaja Henni on boheemi frankofiili. Innokas alppinisti tuntee Ranskan Alpit paremmin kuin omat taskunsa. Kädet useimmiten mukana joka taikinassa. Henni on helsinkiläistynyt espoolainen ja ajelee mielellään punaisella vespalla. Turussa opiskellut mutta kotipaikkoja ovat olleet myös Chamonix, Marseille ja Pariisi. Suomesta ainoana edustajana pyydetty mukaan Ranskan valtion matkailustrategian Advisory Board -ryhmään neuvonantajana.

Heidi Kilpiä, FM, matkailurestonomi
Pamplemoussen myyntipäällikkö Heidi on Ranskan tutkimusmatkailija, ja aina kartalla missä mennäänkin. Upeaksi viritetty muisti niin nimissä kuin numeroissa. Lempikaupunki vaihtovuoden mittainen Angers Loiren laaksossa. Ryhmämatkojen hoitaminen on Heidin specialité, mutta hallitsee siinä sivussa myös kaiken muun. Aina iloinen ja pirteä, ainutlaatuisia matkakokonaisuuksia luova luottohenkilö. Aamupala mieluiten à la francaise, croissantti voilla ja hillolla.

Daniela Smeds, studentmerkonom
Danne tietää kaiken, mikä Pamplemoussen matkoilla tapahtuu satulan selässä tai vaelluskengät jalassa. Juuriltaan Danne on suomalais-ranskalais-ruotsalainen, valitse siis vapaasti kielesi kun Dannen kanssa juttelet. Itsekin rauhallisen liikunnan harrastaja pohtii ehkä koiran hankkimista. Supertietoa Alsacesta, muttä kysy Dannen vinkit myös Normandian kierrokselle! Kavereiden kesken Danne laittaa mielellään raclettea.

Johanna Vierros, matkailurestonomi
Vastavalmistunut energiapakkaus on innostunut kaikesta ja saa muutkin mukaan energiallaan. Nuorten kielikurssiohjaajanakin toiminut Jossu vastailee kysymyksiin koskien nuorten ja aikuisten kielikursseja. Toulouse tuli vaihtovuoden aikana tutuksi, myös Montpellier on ollut Jossun kotipaikka hetken aikaa. Räpsii valokuvia tilanteesta kuin tilanteesta.

 

Tarinamme
Pamplemousse perustettiin vuonna 2004. Halusimme luoda suomalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden oppia ja puhua ranskaa ranskalaisten nuorten kanssa urheiluharrastuksen myötä; edelleenkin niin sporttiset kuin kulttuuripainotteiset leirikoulut ovatkin iso osa toimintaamme. Aitous ja paikalliseen elämään tutustuminen ovat avainsanoja, jonka ympärille kaikki matkamme rakennetaan, oli kyseessä yksin matkustavan, pariskunnan, perheen tai isommakin porukan matka. Ja ihan minne päin Ranskaa tahansa.

Avoin ja vastuullinen yrityskulttuuri
Pyrimme aina pitämään tuotteemme yksilöllisinä ja matkustajaa arvostavina. Olemme mieltäneet yrityksemme arvoihin avoimuuden, rentouden ja vastuullisuuden. Arvoihimme kuuluu myös luovuus ja innovaativuus matkailussa. Toisinaan matkakokonaisuus voikin olla lähempänä event managementiä, kuin pelkkää matkanjärjestelyä. Toimimme hyvin avoimessa ranskalais-suomalaisessa kulttuurissa.

Pyrkimyksemme on jatkuvasti syventää erikoisosaamistamme Ranskaan ja olla osaaja maiden välillä. Tästä osaamisesta haluamme myös asiakkaiden pääsevän osalliseksi.

Kaikki lähtee toiveista, joita me pyrimme Ranskan osaajina täyttämään. Me emme voi opettaa sinulle täydellistä ranskankieltä viikossa tai Ranskan historiaa edes yhden talven aikana, mutta pystymme rakentamaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden.

Paikallisuus
Käytämme paljon ranskalaisia paikallisia pieniä yrityksiä ja majoittajia. Tämä mahdollistaa entistä henkilökohtaisemman ja ikimuistettavamman palvelun ja kokemuksen. Haluamme toiminnallamme tukea paikallisia yrittäjiä ja tuoda aitoa Ranskaa lähemmäksi asiakkaitamme.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.