This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Pietarin kaupunkilomat

Tervetuloa Pietariin, Pohjolan Venetsiaan!

Vietä romanttinen, kulturelli tai toiminnantäyteinen kaupunkiloma kauniissa ja mielenkiintoisessa Pietarissa! Kaupungin vanha ja nyttemmin taitavasti restauroitu arkkitehtuuri palatseineen ja puistoineen on jo sinänsä näkemisen arvoinen. Pietari on täynnä mahtavia elämyksiä kulttuurinnälkäiselle, samoin kulinaristille ja himoshoppaajalle. Yöelämä klubeineen antaa myös Euroopan bailukaupungit kolunneelle taatusti uusia ja erilaisia kokemuksia. Pietari on ehdottomasti kokemisen arvoinen suurkaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotakin!

Uudella Allegro-junalla nopeasti Pietariin!

Valikoimasta löytyy eritasoisia kahden yön kaupunkilomia Pietariin sisältäen junamatkat Allegrolla Helsinki-Pietari-Helsinki 2. luokassa sekä kahden yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa tai yhden hengen huoneessa aamiaisineen. Hinnat eivät sisällä Venäjän viisumia.

Hotellit Pietarissa

Reppureissaajan Hostel Pilau (Huom! Ei aamiaista)

Kompakti Sky Hotel*** (Huom! Aamiainen ei sisälly hintaan.)

Uusi Cronwell Inn Stremyannaya***

Uudistunut hotelli Moskova***+

Historiaa ja nykyaikaa hotelli Dostojevskissä***+

Sokos Hotel Olympia Garden****

Sokos Hotel Vasilievsky****

Sokos Hotel Palace Bridge*****

 

Tarjolla on myös muita hotelleja yllä olevien esimerkkien lisäksi, kysy lisää: info@monicatours.fi

Kotisivut: http://www.monicatours.fi

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Saisinkohan vähän infoa kaupunkilomasta Pietariin: kustannukset, Allegrolla, esim kesäkuun alussa, 1 h-huone esim Sokos-hotelli, kauanko kestää viisuminhaku ja kustannus, mitä kaupunkiretkiä tarjoaal ja onko suomalainen opas.
Yst. terveisin Jorma Lyytikäinen
anonymous   (06.05.2014 16:26)