This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Porvoo Tours Oy

PORVOO TOURS OY

Porvoo Toursilla on 15-vuoden vankka kokemus matkojen järjestämisestä ja se on erikoistunut ryhmien palvelemiseen erityisesti Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla. Ohjelmaan kuuluu myös matkojen ja retkien suunnittelu kotimaassa ja Baltian maissa ja lisäksi Porvoo Tours myy Tallink Siljan, Viking Linen ja Eckerö Linen laivamatkoja.

Porvoo Toursin työ matkailun hyväksi Itä-Uudellamaalla on palkittu monesti vuosien varrella. Maakunnan matkilun laadun kohottamiseksi panostetaan mm. valtakunnalliseen matkailun laatuohjelmaan Laatutonniin. Premium Visit on vuonna 2000 EU-matkailuhankkeessa perustettu Itä-Uudellamalla toimivien laadukkaiden matkailuyritysten verkosto. Porvoo Tours toimii sen verkkomoottorina. Vuonna 2008 Matkailutoimittajien Kilta myönsi parhaan kotimaisen matkailukohteen palkinnon verkoston yhteisesti kehittämistä kulttuurimatkailureiteistä.

Opastuspalvelut ja Porvoon, Loviisan ja Sipoon matkailuoppaiden välitys on Porvoo Toursin perustoimintoja. Oppaat ovat Suomen Opasliitto ry:n auktorisoimia matkailuoppaita ja heiltä saa opaspalveluja 13 eri kielellä. Opastuksia on monenlaisia: vakio-opastuksia, toistakymmentä erilaista teemaopastusta, toistakymmentä erilaista näyteltyä draamaopastusta.

Porvoo Tours on erikoistunut ryhmämatkoihin Viroon. Asiakkaan toivomuksesta räätälöidään heidän ryhmälleen sopiva matka, mutta esimerkkipakettejakin on.

Vuoden 2012 esimerkkipaketit:

Kartanomatka Lahemaan alueelle

Lahemaan kansallispuisto on pohjoisvirossa, noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Kahden päivän matkaan sisältyy linja-autokuljetukset koko matkan aikana lähtöpaikkana pääkaupunkiseutu, laivamatkat, suomenkielisen oppaan palvelut Virossa, kartanomajoitus aamiaisineen, vierailut esim. Sagadin ja Palmsen kartanoissa, Altjan kalastajakylään tutustuminen, kaksi yhteistä ateriaa. Hintan 150 /henkilö.

Monipuolinen Itä-Viro

Kolmen päivän matkalla nähdään seuraavat kohteet: Tallinna, Käsmun kalastajakylä, Narva ritarilinnoineen, Sillamäe klassisine arkkitehtuureineen, Kohtla Nömmen kaivokset, Kuremäen nunnaluostari, Mäetagusen kartano, ja Rakveren kaupunki.

Löytöretkellä Virossa

Kolmen päivän aikana matkataan seuraavaa reittiä: Tallinna, Jänedan jugendtyylinen kartano, Albun puukartano, Roosna-Allikun barokkikartano, Viljandi, upea Taageperan linna, Sangasten punatiililinna, Otepää, Tartto, Pöltsamaan viinitila, Tallinna.

Verkkosivuilta ajankohtaista:

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.