This is a free Purot.net wiki
Pages

HeidiL1968Description

HeidiL1968 has not told anything about themself yet :(

Friends


Wikis

1 total wikis

Apollomatkat

Apollomatkat

Kaivokatu 10 B, krs. 00100 HELSINKI

0800177888                                                                                                          

0954229910

www.apollomatkat.fi

 

 

Apollo yrityksenä

Yritys on varsin tuore matkanjärjestäjä Suomen matkailumarkkinoillla.  Vuonna 2010 Apollo aloitti toimintansa Suomessa nimellä Apollomatkat. Se on Pohjoismaiden toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja on osa sveitsiläistä Kuoni matkakonsernia vuodesta 2001 alkaen. Kuoni yhtiön perusti Alfred Kuoni jo vuonna 1906 Zurichissa.  Kuoni Nordiciin kuuluvat Suomessa Apollomatkat, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa Apollo ja Golf Plaisir. Lisäksi Falk Lauritsen ja lentoyhtiö Novair. Kuoni Nordicilla on noin 1000 työntekijää.

Apollo on perustettu vuona 1982 Ruotsissa kahden krekkalaisyrittäjän voimin. Matkatoimisto toimi aluksi vain matkojen jälleenmyyjänä. Matkanjärjestäjä Apollosta tuli vuonna 1986. Tuolloin yritys alkoi tuottaa ja myydä itse matkoja suosittuihin Kreikan kohteisiin (Ateena, Ateenan Riviera, Poros ja Naxos). 1990 -luvulla yritys laajeni Tanskaan ja Norjaan, jolloin myös oma lentoyhtiö -Novair aloitti toimintansa. 2001 Kuonin omistama Tanskalainen matkanjärjestäjä Alletiders Rejser fuusioitui Apollon kanssa Kuoni Scandinaviaksi, eli nykyiseksi Kuoni Nordiciksi.

Nyt Kuoni Nordicilla on valikoimassaan 150 matkakohdetta 28 eri maassa ja yli 1600 hotellia.  Apollomatkat toimii nyt kaikissa Pohjoismaissa  ja vuosittain sen valitsee matkaoperaattorikseen  yli miljoona matkailijaa. Suomen osuus on noin 20 000 matkailijaa, mutta huomattavaa kasvua on varmasti odotettavissa jo näin toisena toimintavuotena Suomessa, sillä tuleva kesäkausi 2011 käynnistää Apollomatkojen varsinasen ensimmäisen lomakauden Suomessa.

Matkatuotteet/palvelut


Ryhmämatkoja
Chartermatkoja
Seuramatkoja

Apollomatkat myy matkoja suomalaisille tuttuihin kohteisiin, pääasiallisesti valmismatkoja lämpimiin matkakohteisiin. Apollon lennot Suomesta lennetään Finnairilla ja Air Finlandilla. Lentoja myös 5 muulta paikkakunnalta tiettyihin kohteisiin.

Talvikaudella 2011/2012 tarjolla on matkoja Thaimaaseen, Israeliin, Kanariansaarille sekä uutuutena Jordania, Dominikaaninen tasavalta ja Kuuba, joihin suorat lennot Helsingistä.  Myös lomayhdistelmät mahdollisia suurimmassa osassa kohteita. Kesäkaudella Apollon matkassa pääsee Kreikkaan, Kroatiaan, Mallorcalle ja Bulgariaan. Kaikissa lomakohtessa paljon uutuuskohteita ja mahdollisuus erilaisiin lomayhdistelmiin ainakin Kroatiassa (mös saaristoristeilyt) ja osassa Kreikan kohteita, missä voi toteuttaa "Island Hoppingia "omatoimisesti.

Apollon hotelli/huoneistohotelli -vaihtoehdot ovat hyvät. Kaikki hotellit matkakohteissa on valittu huolellisesti ja kolme (3) eri kategoriaa ovat apolloFavorite; näissä hotelleissa parasta on loistava sijainti, tunnelma, isot allasalueet, paljon ohjelmaa ja ravintoloita. apolloDuo -hotellit tarjoavat rentouttavaa lomaa sananmukaisesti kahden kesken, kumppanin tai ystävän kesken, sekä apolloFamily, rauhallisessa ympäristössä lapsiystävälliset palvelut (altaat, tilavat huoneet ym.). Hotelliluokituksena Apollomatkat käyttää Aurinko-merkkiä 1-5 aurinkoa. Luokituksessa käytetään aina kyseisen matkakohteen laatustandardeja ja arvoidaan näin ollen paikallisita laatuluokitusta. Suurin osa Apollomatkojen majoitusvaihtoehdoista on 3-5 auringon hotelleja. Matkakohteissa on palvelun laatuun erityisesti panostettu ja tämä näkyy myös hotellivalikoimassa ja sijainnissa mm.voit valita hotellin aivan rannalta.  Majoitusvaihtoehdot on ryhmitelty myös kahdeksaan  (8) eri vaihtoehtoon;


Beach
Green
Spa
2 erilaista All Inclusive -vaihtoehtoa
2 erilaista Semi inclusive -vaihtoehtoa
Exclusive

Tarkemmat tiedot näistä Apollomatkojen esitteessä tai internet-sivuilla.

Matkakohteissa on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja; liikuntaa (esim. vaellus, maastopyöräily, ratsastus, tennis, golf), vesiurheilulajeja (sukellus, purjehdus jne.), nähtävyyksiä ja kulttuuria. Retkiä järjestetään suomen, ruotsin -ja englannin kielellä.

Opaspalveluiden tarpeen voi itse valita matkakohteessa. Täysipalvelussa saat oppaan palvelut henkilökohtaisesti, Puhelinpalvelussa oppaan tavoittaa aina puhelimitse/tekstiviestillä tai voit matkailla omatoimisesti, mutta saat oppaan kuitenkin aina kiinni tekstiviestillä.

Lapsialennukset ovat tuntuvat;  LapsiSuper (2-11v.) ja JunioriSuper (12-17v.), alennukset jopa 35-80 % akuisen matkan hinnasta, internetistä varattuna lapsialennus tulee automaattisesti. Yli 65-vuotiaat saavat 50 alennusta, jos matka ostetaan henkilökohtaisesti matkamyymälästä. Yksinmatkustavalta ei myöskään peritä lisämaksua.

Matkanvaraus ja toimipisteet

Apollomatkan ostaminen sujuu helposti Apollon verkkosivustolta tai Apollomatkojen matkoja myyvistä matkatoimistoista. Henkilökohtaista palvelua saa myös valituista matkatoimistoista ympäri Suomen n. (90 toimistoa), esim. Matka-Vekka, Saga Matkat, Matkaketju.
Apollomatkojen Lomamyymälä, Kaivokatu 10, 00100 Helsinki
Maksuton puhelinmyynti   p. 0800 177888
Jälleenmyyjät
Internet-sivustot, http://www.apollomatkat.fi/        http://www.napsu.fi/

                                       "  Apollomatkat tarjoaa laatua ja luxusta edullisesti "

Muuta

Kuoni -yhtiö on voittanut arvostetun World`s Leading Tour Operator -tunnustuksen 11 vuotena peräkkäin.

Apollomatkat on myös mukana monenlaisissa ympäristö- ja yhteiskuntaprojekteissa matkakohteissaan; mm SOS-lapskylätuki Thaimaassa ja Kambozassa, majoituksen tarjoaminen Green-merityissä hotelleissa, jotka toimivat ympäristöystävällisesti, lisäksi yhteistyö erilaisten matkailun eettisten kysymysten puolesta toimivien järjestöjen kanssa.

 Lisätietoja myös Facebookista ja Twitteristä

 

Lähteet    apollo -talviesite 2011/2012 , kevät,kesä,syksy -esite 2012

                 www.apollo.fi

                 www.matkaopasinfo.fi

                 wikipedia

 

 

 

 

 

Wall

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.