This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Elämysravintoloita Helsingissä

A&S Restaurants

 

Kuusi ainutlaatuista ravintolaa Helsingin parhailla paikoilla

Herkullisen ruoan ja erinomaisen juoman lisäksi A&S Restaurants tarjoaa persoonallisen palvelun, joka vapauttaa sinut nauttimaan vierailustasi. Puhtaista raaka-aineista itse alusta loppuun valmistettu ruoka, uniikki ympäristö sekä aito tunnelma ovat ruokailuelämystä aidoimmillaan.

Venäläisen keittiön helmiä, Lapin puhtaita makuja, saariston herkkuja, skandinaavisia makuja, savustettuja makuelämyksiä sekä suomalaisen ruokakulttuurin parhaita paloja. 

Saari

Yritys

6 ainutlaatuista ravintolaa, 6 unohtumatonta elämystä

A&S Ravintolat on Suomen johtava elämysravintola-perhe. Yksityinen perheyritys on toiminut Helsingissä vuodesta 1994 alkaen. Omistajat ovat Anne ja Sakari Tainio, joiden etukirjaimista A&S Ravintolat on saanut nimensä.

A&S Ravintoloiden historia voidaan katsoa alkaneeksi vuonna 1972, jolloin Timo T. Kaukonen perusti Helsinkiin venäläisen ravintola Saslikin. Saslik siirtyi nykyisten omistajien omistukseen vuonna 1994.

Kesällä 2000 A&S perheeseen tuli mukaan merellinen kesäravintola Saari ja huhtikuussa 2002 legendaarinen ravintola Bulevardia (est. 1938). Bulevardian huippuhetket olivat valitettavasti ohitse ja sen vuoksi ravintola muutettiin alkuvuodesta 2004 Lappiravintola Saagaksi.

Marraskuussa 2005 Senaatintorin laidalle Aleksanterinkadulle perustettiin juurevasti suomalainen ravintola Savotta.

Vuoden 2007 alussa Tervasaaressa sijaitseva ravintola Tervasaaren Aitta siirtyi A&S Ravintoloiden omistukseen ja aitan tiloissa avattiin Vappuna 2007 uusi, savustettuja makuelämyksiä tarjoava Ravintola Savu.

Uusimpana ravintolaperheeseen on liittynyt vappuna 2010 avautunut Ravintola Saaristo, Klippanilla.

Ravintoloiden elämysresepti pitää sisällään mm. seuraavaa:
- vatsantäyttävää, laadukasta ja maukasta ruokaa
- vähintään muutama lasillinen erinomaista juomaa
- iloista puheensorinaa sekä omasta että naapuripöydästä
- miellyttävä miljöö ja tunnelma
- persoonallinen ja hyvä palvelu

Saaga

Järjestä kokouksesta elämys tai ystävillesi unohtumattomat juhlat

Kokoukset

Valittavanasi on kaksi kokouskäyttöön soveltuvaa ravintolaa Helsingin parhailla paikoilla. Savu ja Saslik ovat valmiita palvelemaan niin kokousten, yritysjuhlien, tapaamisten ja tapahtumien järjestäjiä. 

http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saslik/juhla-kokous.html

http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/savu/juhla-kokous.html

Juhlat

Yritysjuhla, perhejuhla, häät, syntymäpäivät, rapujuhlat - onnistuu!

A&S Restaurantsilta löytyy valmiita teemapaketteja illanviettoon, esim. Saagasta kuksan vihkiminen, Savusta Tervakaste, Savotasta Tukkilaisiltamat ja Sasliskista Katariina Suuren Kutsut.  

Teemailta on mieleenpainuva yhdistelmä herkullista ruokaa ja juomaa sekä teemaan sopivaa iloista ohjelmaa. Valmiiksi laadittu menu juomineen on takuulla toimiva kokonaisuus ja ravintoloiden taustatarinoista ideansa ammentava ohjelma saa vieraat viihtymään.

Ottamalla yhteyttä myyntipalveluun, voit myös valmiin paketin sijaan räätälöidä ammattilaisten avulla juuri omannäkäisesi tilaisuuden. Ks. kohdasta yhteystiedot.

Savu

Yhteystiedot ja aukiolot

A&S Ravintoloiden myyntipalvelu

puh. (09) 7425 5505
sales@asrestaurants.com

 

Varaukset

http://www.asrestaurants.com/FI/ota-yhteytta/varaukset.html

 

Aukioloajat

http://www.asrestaurants.com/FI/tietopankki/aukioloajat.html

Savotta

Käyttäjän arvio

Ravintola Savotta

Senaatintorin laidalta kävelemme sisäpihalle, jossa loimuavat ulkotulet ja kutsuvat sisäänkäynnille. Oven sisäpuolelta johtavat portaat alakertaan rakennuksen kellaritiloihin. Portaiden alapäässä on vastassa iloinen henkilökunnan edustaja ohjaamassa takkeja naulakoihin ja ihmiset pöytään. Alhaalla on hämärää ja kestää hetken, että silmät tottuvat valaistukseen. Iloinen puheensorina kaikuu edempää, kun istumme alatuvan kaariholvien alle pitkään pöytään. Penkeillä on tilaa isommallekin seurueelle ja kynttilävalaistus luo ihanaa tunnelmaa.

Vatsa kurnii jo ihanien tuoksujen leijaillessa nenään. Pian saamme menut eteemme ja alamme kuola suupielistä valuen valitsemaan eturuokia ja varsinaisia.

Palvelu on ripeää ja oikein ajoitettua, vaikka ravintola on täynnä.  

Ruoka on runsaan makuista ja aitoa. Kohtuulliset annokset eivät jätä nälkäiseksi. Voisi jopa sanoa, että pienemmän ruokailijan on syytä valita ateriansa tarkkaan tai kieriä ulos vatsa aivan pinkeänä. 

Ilta Savotassa on kokemus, jota ei kannata jättää väliin. HIntataso on hieman korkea, mutta paikka ja ruoka ovat joka sentin arvoiset. 

Saslik

Lähteet

A&S Ravintoloiden web-sivut, http://www.asrestaurants.com/FI/etusivu.html

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.