This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

SAGA MATKAT

Sisältöalue

Saga Matkat Oy

 

Saga Matkat on yksityinen suomalainen matkanjäjestäjä joka tarjoaa asiakkaalle monipuolista matkatuotantoa. Saga Matkat ovat erikoistuneet kylpylä-, virkistys- ja hotellilomiin erityisesti Baltian maihin, esimerkiksi Saarenmaalle, Haapsalulle, Tallinnaan, Laulasmaalle, Riikalle ja Vilnaan. Saga Matkalta saa spaflex-tuotteet. Spaflexillä pääsee joustavasti Euroopan kylpylöihin. Yksilölliset ja joustavat kylpylomat ovat omatoimisia ja niihin sisältyy suorat reittilennot ja majoitus kylpylähotellissa joko aamiaisella tai puolihoidolla. Matkapakettiin voi lisätä vaikkapa hoitopaketin ja lisäruokailuja.

Yritys on ainoa Islannin matkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä Suomessa. Lisäksi se tarjoaa kaupunkilomia Euroopan kohteisiin ja kaukolomia suosikkikohteisiin. Saga Matkat järjestää myös F1 ja Moto GP-matkoja.

Useimpiin Saga Matkojen matkat voi varata ympäri vuorokauden jokaisena päivänä. Asiakkaiden on helpompi asioida internetin kautta ja on helppoa tarkistaa matkojen reaaliaikainen saatavuus ja päivän parhaat hinnat. Saga Matkan toimipaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja se on toiminut matkanjärjestäjänä jo 20 vuotta.

 

Saga Matkat Oy järjestää matkoja muun muassa seuraaviin matkakohteisiin:

Islanti - Reykjavik

Arktiset lomakohteet Grönlanti ja Huippuvuoret (Jääkarhun valtakunta)

Risteilyt Norjan länsirannikkoa kulkevaa Hurtigruten (laivalla Bergenistä Kirkkoniemeen), arktiset risteilyt, Diskolahti, Etelä-Grönlanti ja Islanti.

Smyril Line-laivalla Islantiin, Fäärsaarille ja Shetlantiin.

Kaupunkilomat Amsterdam, Barcelona, Berliini, Bratislava, Budapest, Dublin, Krakowa, Kööpenhamina, Lissabon, Ljubljana, Lontoo, München, Nizza, Pariisi, Praha, Riika, Rooma, Varsova, Venetsia, Vilna, Wien.

Kaukokohteet Aasia: Bali, Bangkok, Chiang Mai, Hong Kong, Koh Samui, Krabi, Kuala Lumpur, Langkawi, Phuket, Singapore.

Afrikka Intian valtameri: Kapkaupunki, Mauritius, Seychellit.

Etelä-Amerikka: Buenos Aires, Quito, Rio de Janeiro, Santiago de Chile.

Saga Matkat järjestävät myös erilaisia teemamatkoja. Esimerkiksi:

Italia La Dolce Vita

Kesäinen Berliini

Satumainen Mosel ja Luxemburg

Tulppaanimatka Amsterdamiin

Budapest - Balaton ja paprikanpoimintaa

 

Yhteystiedot:

www.sagamatkat.fi

Matkatoimisto Saga Matkat Oy

Eerikinkatu 27, 00180 Helsinki

Puh: 020 155 6650

Fax: 09 612 3377

Mail: saga@sagamatkat.fi

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.