This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Slovakia

Slovakia on kaunis ja jylhän vuoristoinen maa itäisessä keski-Euroopassa. Ennen samaa valtiota ollut Tshekki on matkakohteena tunnetumpi, mutta Slovakia ei näkemisen ja kokemisen saralla jää naapurinsa varjoon. Maa tarjoaa kulttuuria, kauniita maisemia, historiaa ja edullisia ostoksia. Heikkoutena voidaan mainita, ettei Helsingistä ole tarjolla suoria lentoja Slovakiaan, mutta esimerkiksi Wienistä on vain noin tunnin ajomatka pääkaupunki Bratislavaan ja rajamuodollisuudet ovat olemattomat, koska Slovakiakin on EU-maa.

Pääkaupunki Bratislavassa on vajaa puoli miljoonaa asukasta ja kaupungissa ympäristöineen on paljon nähtävää - kaunis vanha kaupunki viihtyisine kahviloineen, Bratislavan linna, jonka tornista näet aina naapurimaihin Itävaltaan ja Unkariin saakka, Dévinin linna kaupungin ulkopuolella, museoita, teatteria jne. Bratislavan lähellä voit pelata myös golfia tai nauttia rentouttavasta kylpylälomasta.

Tatravuoret

Myös esim. kaupunkiloma Bratislavassa, kylpylämatka yhteen Slovakian monista terveyskylpylöistä tai Slovakian kiertomatka.

 

Sähköposti: info@monicatours.fi

Kotisivut: http://www.monicatours.fi

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.