This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Sokos Hotel Vuokatti

Sisältöalue

Sokos Hotel Vuokatti

Sokos Hotel Vuokatti

Kidekuja 2 Snowpolis, 88610  VUOKATTI

Puh. 020 1234 688

Fax (08) 6196 699                                                                                                                                  "Aidosti erilainen ja ainutlaatuisuudessaan taatusti tutustumisen arvoinen hotelli"

 

Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee Sotkamon Vuokatissa, luonnonkauniin Kainuun vaaramaiseman äärellä. Hotelli on rakennettu osittain luonnonkivestä ja sulautuu hyvin maisemaan, kuitenkin ollen osa Snowpolis -teknologiapuistoa.

Snowpolis on kansainvälinen matkailuun, liikuntaan ja hyvivointiin erikoistunut teknologiakylä, joka toimii yhteistyössä yritysten, koulujen ja tutkimuksen kanssa (Oulun ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteen yksiköt, Kainuun ammattiopiston matkailukoulutusohjelma).   Snowpoliksen alueella on myös hiihto -ja lumilautatunneli.    

Hotelli otettiin käyttöön joulukuussa 2007 ja toimii Active-Wellness -teemalla.  Sopii majoitusvaihtoehdoksi erinomaisesti  pariskunnille, perheille, ryhmille,  ja kokousmatkalaisille. Liikunta-, ja luontomatkailijalle sekä kulttuuri-, ja tapahtumamatkaajille sekä rentoutus/hemmottelulomaa hakeville. Ajankohtaista nyt; pikkujoulupaketti !

Majoituksen voi valita tarpeen mukaan, hotellissa on 143 viihtyisää huonetta,  joista osa saunallisia. Standard-huoneita on 120, Superior -huoneita 12, Suiteja 7, kombihuoneita 7 ja Invahuoneita 4. Kokoustilat soveltuvat 16-150 hengen kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Hotelli tarjoaa myös erilaisia tapahtuma, -konsertti, -ja liikuntapaketteja. Käytössäsi on S-ryhmän tarjoamat asiakasedut. Hotellilla on iso maksuton pysäköintialue, joista osa lämpöpistokepaikkoja.

Hotellissa on kaksi ravintolaa; Tex Mex -henkinen Amarillo sekä aito Kainuulainen savupirttiravintola Kippo, lisäksi Aula Cafe ja menohenkisille karaoke/yökerho HileBar.

Vuokatin matkailupalvelualue tarjoaa matkailijalle hyvin tiiviin kokonaisuuden luontoa, liikuntaa ja muita aktiviteetteja. Matkailijoille löytyy varmasti tekemistä niin hotellin sisätiloissa kuin ulkona luonnossa tai lähialueen harrastepaikoissa. Toiminnallisia aktiviteetetteja löytyy ympäri vuoden. Talvikaudella painottuen latu- ja rinnepalveluihin, ohjelmapalveluihin sisältäen mm. koiravaljakkoajelut, moottorikellkasafarit. Internetistä saa myös latukarttapalvelut sekä ajantasaiset rinnekamerakuvat.

Vieressä sijaitsee kattava latuverkosto (150 km) sekä Vuokatinrinteiden laskettelukeskus, jossa 8 vaikeusasteeltaan erilaista rinnettä. Kesäkaudella hotelli tarjoaa erinomaisen lähtöasetelman harrastamiseen tai muuten mukavaan oleiluun. Monipuolinen Vuokatin urheiluopisto/Vuokatti Sport sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Sieltä löytyy keilahalli, uimahalli, jäähalli, palloiluhallit sekä ohjattua liikuntaa/toimintaa kaikenikäisille. Tenniskurssi -majoituspaketit ovat tasokkaita ja suosittuja. Vuokatissa on myös erinomaiset kalastusmahdollisuudet, luontopolut ja patikointireitit sekä uimarannat. Läheltä löytyy myös yksi Suomen suosituimmista lavatanssipaikoista; Naapurivaaran tanssikeskus, josta voit ihailla keskikesän laskematonta aurinkoa vaaramaisemissa.

Holiday Inn Katinkulta houkuttelee kylpylämaailmaan, hemmotteluhoitoihin, liikuntapaikoilleen sekä golf-viheriöille järvi -ja vaaramaisemissa. Sotkamon keskustaan on matkaa 5 km. Sieltä löytyy kaikki tarvttavat palvelut ja ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kilometrien mittainen hienohiekkainen uimaranta sekä pesäpallostadion, näistä voit nauttia todella upeissa maisemissa.

Paikallisliikenneyhteydet toimivat hyvin Sotkamo-Vuokatti -alueella, oma auto tuo kuitenkin vapautta ja joustavuutta liikkumiseen. Kannattaa tutustua myös lähikuntiin ja kulttuuritarjontaan, liikenneyhteydet ovat hyvät.

Varaukset sekä lisätietoja hotellin palveluista ja tapahtumista sekä virtuaaliesittelyn saa helposti hotellin internet -sivuilta hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi, tai Sokos Hotels myyntipalvelu p. 020 1234 600.

 

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä

 

www.sokoshotels.fi                                                                                       Tulossa    WINTER OPEN -tapahtuma Vuokatissa 25.-26.11.2011   

www.snowpolis.fi

www.s-matkat.fi                                                                                                        Suomen suurimmat pikkujoulut!

www.sotkamo.fi

www.kainuu.fi                                                                                               Välimatkoja:        Sotkamo 5 km, lentoasema 40 km, Juna 35 km

www.katinkulta.fi

                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.