This is a free Purot.net wiki
Pages
 • View:

Sokos Hotels

Sokos Hotellit on Suomen kattavin hotelliketju. Ketju toimii 30 paikkakunnalla palvellen niin työ- kuin vapaa-ajan matkustajia. Sokos Hotels -ketjuun kuuluu 51 hotellia Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellit ovat osa S-ryhmää, jonka S-etukortilla saa hotelleista asiakasomistajaetuja.

Espoo
Helsinki
Hämeenlinna
Iisalmi
Joensuu
Jyväskylä
Kajaani
Kokkola
Koli
Kotka
Kouvola

Kuopio
Kuusamo
Lahti
Lappeenranta
Leppävirta
Levi
Mikkeli
Nurmes
Oulu
Pietari, Venäjä
Pori

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Tahkovuori
Tallinna, Viro
Tampere
Turku
Vaasa
Vantaa
Vuokatti

Sokos Hotellien liiketoimintaa harjoittavat eri alueosuuskaupat ympäri maan sekä SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy, Virossa A/S Sokotel ja Pietarissa OOO Sokotel.

Sokos Hotellien toimintaa ohjaavat koko S-ryhmän yhteiset arvot: Asiakaslähtöisyys Vastuullisuus Tuloksellisuus Uudistuminen Kumppanuus. Lisätietoja S-ryhmästä: www.s-kanava.fi

Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat ravintolapalveluita. Hotellien yhteydestä yleisesti löytyviä ravintolaketjuja ovat mm. Amarillo, Rosso, Fransmanni, Memphis, Night, Torero ja Sevilla.

Sokos Hotellien kautta voi varata myös vapaa-ajan paketteja kulttuurin, kuntoilun, hemmottelun tai hauskanpidon merkeissä. Tarjonta vaihtelee kausittain, paikkakunnittain ja hotelleittain. Tarjontaan voi tutustua nettisivuilla www.sokoshotels.fi/vapaa-aika/, mutta myös Yhteishyvä-lehti toimii varsinkin kesäpakettien hyvänä markkinointikanavana. Lisäksi Sokos Hotellien Lähde-esite tarjoaa kattauksen ajankohtaisista kulttuuritapahtumista kulttuurinälkäisille. Esitteeseen voi tutustua mm. Sokos Hotellien nettisivuilla. Asiakasomistajat saavat vapaa-ajan paketit muita edullisemmin. Lisäksi asiakasomistajat saavat Bonusta hotellipaketeista.

Sokos Hotellissa voi järjestää kokouksia, koulutuksia, näyttelyitä ja juhlatilaisuuksia. Kokoustilat vaihtelevat hotellikohtaisesti muutaman hengen kabineteista satojen henkilöiden tiloihin. Kokoustiloissa on moderni varustetaso sekä sujuvat kokousjärjestelyt. Tilat ja tarjouspyynnöt verkkopalvelusta www.s-kokous.fi.

Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja työmatkustukseen. Keskeinen sijainti, viihtyisä majoitus ja monipuoliset palvelut takaavat tehokkaan työmatkan. Työmatkustajan majoituksen hintaan kuuluu Sokos Hotellissa internet-yhteys ja runsas aamiainen. Sokos Hotellien nettisivuston yrityssopimussivuilla yritykset voivat hankkia matkustustarpeisiin parhaiten soveltuvan sopimuksen.

S-Card on työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jolla työmatkustaja saa monipuolisia etuja. 1.12.2011 alkaen Sokos Hotels ja Nordic Choice Hotels yhdistävät kanta-asiakasohjelmiaan siten, että ketjujen kanta-asiakkaat keräävät palkintopisteitä toistensa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Pietarissa, Tallinnassa ja Riikassa - yhteensä yli 220 hotellissa. Business Card Manage -yrityskortilla yritys saa rahanarvoisia etuja. Lisää korteista Sokos Hotelsin nettisivuilla kohdassa Etukortit.

Sporttiklubi on Suomen, Tallinnan ja Pietarin Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma kotimaisille urheiluseuroille ja joukkueille, joiden minimikoko on 11 henkilöä. Klubin etuna ovat mm. edullisemmat majoitushinnat urheiluryhmille sekä muita etuja S-ryhmän toimipaikoissa. Lisätietoja osoitteessa www.sporttiklubi.fi

Myös lemmikkien kanssa majoittuminen onnistuu Sokos Hotelleissa. Helmikuun 2011 alusta alkaen jokainen koiran kanssa majoittuva saa tullessaan tervetuliaispaketin, joka sisältää Best Friend -tuotteita, kuten mm. puruluita, pihvitikkuja ja kakkapusseja. Paketti sisältää myös hotellikohtaista tietoa esimerkiksi lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista.

Sokos Hotel Flamingolle (Vantaa), Sokos Hotel Aleksanterille (Helsinki), Sokos Hotel Tammerille (Tampere) ja Sokos Hotel Tapiola Gardenille (Espoo) on myönnetty Joutsenmerkki tunnustuksena ympäristöasioiden hoitamisesta. Nämä hotellit voivat jatkossa käyttää Pohjoismaista ympäristömerkkiä laadun takeena. Joutsenmerkityssä hotellissa työskennellään ympäristön hyväksi mm. energian- ja vedenkulutuksen saralla, raaka-aineiden ja kulutustarvikkeiden käytön alueilla, sisustus- ja kalustushankinnoissa sekä jäte- ja kuljetuspuolella. Joutsenmerkin mukainen vastuullinen ajattelutapa näkyy muutenkin Sokos Hotelleissa: jätteet lajitellaan tarkasti, pesu- ja puhdistusaineissa käytetään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja siivousmenetelmät säästävät luontoa. Valikoimissa on luomuelintarvikkeita, hotelleissa vältetään yksittäispakattuja tai kertakäyttötuotteita ja etsitään veden, energian ja lämmön säästämiskohteita.

Sokos Hotellien lahjakortti on hyvänmielen lahja, joka on helppo antaa. Lahjakortilla voi lahjoittaa saajalle hotellielämyksiä sillä voi maksaa tuotteita ja palveluja Sokos Hotelleissa Suomessa sekä Viron Tallinnassa. Lahjakortin arvo on 100 euroa ja se käy maksuvälineenä hotellin palveluihin kertaostona vastaanottoon maksettaessa. Lahjakortteja voi ostaa Sokos Hotellien vastaanotoista tai S-ryhmän lahjakorttikaupasta www.s-lahjakortti.fi

Yhteystiedot

Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600, Fax 020 1234 647
auki ma-pe klo 8-20

 • Yksittäiset huonevaraukset kaikkiin Sokos Hotelleihin
  Myyntipalvelun aukioloaikojen ulkopuolella huonevaraukset suoraan
  hotelliin. Hotellien yhteystiedot löytyvät jokaisen hotellin omalta sivulta.
 • Kokous- ja ryhmämajoitusvaraukset pääkaupunkiseudun
  Sokos Hotelleihin (ma-pe klo 8-18)
  Ryhmävaraukset ja yksittäiset kokousvaraukset pääkaupunkiseudun
  ulkopuolella suoraan hotelliin. Ryhmän koko min. 11 henkeä.
 • Kokoussarjat (ma-pe klo 9-15)
  Vähintään kaksi kokousta samalla kertaa eri kaupunkeihin Sokos
  Hotelleihin tai Radisson Blu Hotelleihin.

S-ryhmän Ravintolamyynti
Puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18

 • Ravintola-, sauna-, ja kabinettivaraukset S-ryhmän ravintoloihin
  pääkaupunkiseudulla.

Varaukset ja lisätiedot: www.sokoshotels.fi

Linkkejä:

www.s-kanava.fi

www.s-kokous.fi

www.s-card.fi

www.manage.fi

Lähteet:

www.sokoshotels.fi

www.facebook.com

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.