This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

South Coast Fishing Adventures

Kalastus- ja luontoretket

South Coast Fishing Adventures tarjoaa laadukkaita räätälöityjä kalastusretkiä Suomenlahdelle Loviisan, Pernajan, Porvoon, Sipoon, Helsingin ja Espoon edustalle, Simrishamn :n edustalle eteläiselle Itämerelle ja Ahvenanmaalle.

Kalastus- ja luontoretkiä tehdään aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, myös talvella.

South Coast Fishing Adventuresin veneen kipparilla on vuokraveneenkuljettajan pätevyys, matkailualan turvallisuuspassi ja hän on ammattitaitoinen ja asiakkaan huomioiva opas. Venekalusto on katsastettu avomerikelpoiseksi.

Kalastusretkipaketit:  Heittokalastus 3-7h, uistelu saaristossa 2-7h, lohen uistelu 8-10h, pilkkiretki 3-7h.

Retket voivat olla lohen uistelua, meritaimen kalastusta, kuhan jiggausta ja uistelua, hauen heittokalastusta ja uistelua, ahvenen jiggausta ja pillkkimistä, tai siian ongintaa. Lisätietoa tästä >

Kalastuspakettiin kuuluu turvallinen kalusto ja ensiluokkaiset varusteet: Huippuvarusteltu vene ja kokenut kalastusopas, levittäjät, syvätakilat ja plaanarit, kaikuluotain, navigointitietokone, tutka, veden virtaus ja lämpötilamittaus, uisteluvavat 10-14 kpl + syötit tai uistimet. Jokaiselle lainattavissa säänmukainen varustus: Kelluntatakki ja housut, pelastusliivit (paukkuliivit), lämpimät jalkineet, sukkia, käsineitä ja pipoja sekä tarpeelliset kalastusluvat.

Kalastus retken ruokailu: Retkellä nautitaan lounaaksi joko lohikeittoa tai lihakeittoa lämpimänä ruokana. Vaihtoehtoisesti savukalasalaattia lyhyemmillä retkillä. Ruokajuomat (kotikaljaa, vettä, mehua), kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa, virvoitusjuomia.

Katso esimerkki palvelupaketista >

Luontoretket: Linturetket avomerelle 6-8 h, talvella lumikenkäretket ja kuutamoyöretket 2-3h.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous info@trophyfishing.fi

Kysy myös sauna-, kokous-, ideariihipaketeista!

Yrityksen arvoihin kuuluu huolehtia asiakkaan tyytyväisyydestä; toiveet, tarpeet, täsmällisyys, vastuullisuus, laatu, toiminnan jatkuva kehittäminen, retki tarpeiden kierrätys ja luonnon varjeleminen. Toimimme yhteistyössä alan yrittäjien, ruokapalvelutuottajien ja majoitusliikkeiden kanssa.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.