This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Suomen Leirintäalueyhdistys ry

Suomen Leirintäalueyhdisty ry (SLY) on vuonna 1998 perustettu Suomen leirintäalueiden ja lomakylien markkinointi- ja edunvalvontaorganisaatio. Yhdistyksen jäsenalueiden markkinaosuus kaikista maamme leirintäalueyöpymisistä on 75 %.  SLY vastaa pohjoismaisen leirintäalueluokituksen toteuttamisesta Suomessa ja antaa neuvontaa leirintäaluepalvelujen kehittämisessä ja toteuttamisessa. SLY markkinoi jäsenistöään yhteistyössä MEK:in kanssa merkittävillä messuilla kotimaassa ja ulkomailla ja tekee myös markkinointiyhteistyötä pohjoismaisten sisarorganisaatioiden kanssa. Lisätieoa Suomen Leirintäalueyhdistys ry:stä ja sen jäsenistöstä saa Camping in Finland-esitteestä sekä camping.fi sivustolta.

Jäsenistö

SLY:n jäsenalueita on noin 150 eri puolilla maata, joista eteläisin on Camping Silversand Hangossa ja pohjoisin Tenorinne Utsjoella. Jäsenalueilla on yhteensä noin 28 000 caravan- ja telttapaikkaa, 15 300 vuodepaikkaa ja noin 3 500 mökkiä. Jäsenetuihin kuuluu mm. markkinointiyhteistyötä, koulutusta, asiantuntijapalvelua ja leirintätarvikkeiden välitystä. Jäseneksi voi liittyä yleinen ja kaikille avoin leirintä- ja/tai lomakylätoimintaa harjoittava henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai rekisteröity säätiö. Jäseneksi pyrkivän tulee lähettää kirjallinen hakemus SLY:lle. SLY:n ylläpitämältä camping.fi sivustolta löytyy myös sähköinen jäsenhakulomake.

Jäsenmaksut

SLY:n jäsenmaksut määräytyvät jäsenalueen yöpymisvuorokausien perusteella. Pienimmillään jäsenmaksu on 285 euroa vuodessa, enimmillään 730 euroa vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan kahdessa osassa. Maksu on vähennyskelpoinen.

 

1
Likers
AiriTabell

Camping-lehti

Camping in Finland - lehti on neljällä kielellä toimiva esite johon on koottu kaikki tarpeellinen tieto mitä lomalla tarvitsee. Lehdestä löytyy mm. tietoa leirintäalueiden tasoluokituksesta, kartta leirintäalueista kaikkine yhteystietoineen, GPS-sijainti, aukioloajat ja tärkeimmät hintatiedot. Lehdessä on myös leirintäalueiden mökkejä esittelevä osa sekä tietoa Camping Card Scandinavia-kortista ja sen eduista. Camping in Finland-lehden voi tilata maksutta Loma Suomen tilauspalvelusta, lehden saa myös leirintäalueelta tai matkatoimistosta.

 

Camping.fi

Camping.fi sivustolta löytyy tietoa SLY:stä ja sen tarjoamista eduista. Sivustolta löytyy myös yleistä tietoa kaikkeen leirintään liittyvään sekä luettelo SLY:n jäsenalueista, siellä on myös linkit mm. pohjoismaiden ja Euroopan leirintäalueille. Sivustolta voi tilata Camping Card Scandinavia-kortin, jota myös SLY:n jäsenalueet myyvät. Kortti maksaa 9 euroa ja on voimassa kalenterivuoden. Kortilla saa huomattavia etuja mm. leirintämaksuista, mökkimajoituksista ja oheispalveluista.

 

 

Yhteystiedot:

Suomen Leirintäalueyhdistys

Tulppatie 14

00880 Helsinki

Puh. (09) 4774 0740

Fax. 5607 7222

info@camping.fi

www.camping.fi

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.