This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

VR GROUP

Sisältöalue

VR-Group- monipuolinen logistiikkayritys

                                               VR-Group - Monipuolinen logistiikkayritys

 
VR-Group on ympäristöystävällinen yritys, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. VR-Group palvelee joukkoliikenteen käyttäjiä maantieliikenteessä ja rautateillä sekä asiakkaita tavaraliikenteessä. VR-Group tarjoaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluja ja on myös erikoistunut radanpidon suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin.
     VR-Groupilla on useampia liiketoiminta-alueita; matkustajaliikenne, joka tarjoaa juna- ja linja-autoliikenne palveluita, logistiikka, jossa tuotetaan logistiikkapalveluita kotimaassa ja kansainvälisessä liikenteessä, infrarakentaminen, joka tarjoaa radanpidon suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalveluita mm. valtioille ja kunnille. Lisäksi Catering- ja ravintolatoiminta, joka tarjoaa asiakkaille kahvila- ja ravintolatoimintaa ja telepalvelut, joka tarjoaa rautatieliikenteeseen telepalveluita ja myös kehittää niitä kuljetus ja logistiikka-alaa varten.
      Valtio omistaa koko VR-konsernin, mutta omistajaa edustaa valtioneuvoston kanslian omistajaohjausyksikkö. VR:n tuottamat palvelut on tarkoitettu kaikille ihmisille, ikää ja sukupuolta katsomatta, ja yritystä voidaankin pitää luotettavana kumppanina.
   VR-Group julkaisee säännöllisti lehtiä asiakkaillensa, jotka ovat Matkaan ja Linked sekä vuosiraportti. Lehdistä Matkaan on tarkoitettu junaliikenteen matkustajille ja Linked toimitetaan asiakkaille suoraan kotiin. Lehtien sisällöt voi myös lukea internetistä. Internetistä saa myös tietoa yrityksestä yleensä ja sieltä voi ostaa yrityksen palveluita.
   VR-Group tarjoaa monipuolisia palveluja eettisesti ajatellen ja näin ollen sitä voidaan pitää vihreänä yrityksenä. VR on tehnyt lupauksia ympäristön hyväksi vuonna 2007 ja ne on tarkoitus lunastaa vuoteen 2012 mennessä, mutta paljon on jo saatu aikaan. Yritys käyttää pelkästään vesivoimaa ja päästöt ovat jo reilusti puolittuneet.  VR-Groupille tärkeää on myös vastuullisuus kaikessa tekemisessä. VR:n arvot kesällä 2010, kuten nykyisinkin, ovat turvallisuus, vastuullisuus, yhdessä menestyminen, tavoitteellisuus ja uudistuminen. Nämä kyseiset arvot määrittelevät yrityksen toiminnan.
   VR-Groupista saa lisätietoa käymällä konsernin internet sivuilla http://www.vr-konserni.fi/fi/index.html, .
  

Pohjolan Liikenne on osa VR-konsernia

 

Pohjolan Liikenne  matkakumppanisi

Tervetuloa tutustumaan Pohjolan Liikenteeseen, bussialan ammattilaiseen.

Pohjolan Liikenne kuljettaa matkustajia Suomessa, turvallisesti ja luotettavasti.

Olemme vuosikymmeniä kehittäneet niin toimintamallejamme kuin kuljetustemme turvallisuutta. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Yhä uudelleen.

Pohjolan Liikenne on osa VR-konsernia. Pikavuoroliikenteemme on osa valtakunnallista ExpressBus-järjestelmää. Sen lisäksi harjoitamme vakiovuoro- ja lähiliikennettä maan etelä- ja keskiosissa sekä Oulun läänissä.

Pääkaupunkiseudun kehyskuntien lähiliikenteemme on osa LähiBussi-ketjua. Paikallisliikennettä hoidamme pääkaupunkiseudulla, Kotkassa, Haminassa, Imatralla, Savonlinnassa ja Lohjalla. Tilaus- ja sopimusajoja ajamme asiakkaidemme toivomusten mukaan sekä kotimaassa että ulkomaille. 

http://www.pohjolanliikenne.fi/

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.