This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Finland Convention Bureau ry

Finland Convention Bureau - FCB

Finland Convention Bureau on vuonna 1974 perustettu valtakunnallinen kongressi- ja yritystapahtuma-alan myynti- ja markkinointiorganisaatio. FCB tuntee Suomen kokouspalvelut kokouspaikoista ohjelmatoimistoihin ja tarjoaa maksutonta neuvontaa, apua ja konsultaatiota kaikille tapahtumajärjestäjille. FCB:n tehtävänä on kasvattaa Suomessa järjestettävien kansainvälisten kokousten, kongressien, kannustematkojen ja yritystapahtumien määrää. Finland Convention Bureaun toiminnot siirtyivät 1.1.2011 osaksi Matkailun edistämiskeskus MEKiä. Kyseinen järjestely vastaa useimmissa Euroopan maissa käytössä olevaa mallia.

Kongressit ja yritystapahtumat Suomessa

Kun olet etsimässä kohtauspaikkaa järjestämällesi kansainväliselle kongressille tai yritystapahtumalle Finland Convention Bureau tarjoaa palveluitaan. FCB:n ammattilaiset etsivät sinulle tarpeitasi vastaavan sopivan kohteen, kokousjärjestäjäorganisaation, kaupungin, kokouspaikan, majoituksen, kuljetuksen tai ravintolapalvelut. FCB:n internet -sivuilta löytyy opas kongressijärjestämistä varten.

Finland Convention Bureau houkuttelee järjestämään yritystapahtumia Suomessa, sillä Suomi on erinomainen paikka järjestää yritystapahtumia. Suomessa on kaunis, puhdas luonto ja ystävälliset ihmiset. Suomalaiset ovat luotettavia ja palvelut toimivat erinomaisesti. Tarjolla on monipuolisesti oheisohjelmia kuten melontaa, mönkijäsafareita, pyöräilyä sekä golfia. Lapin luonnossa on mahdollisuus kokea mm. poro- ja koirasafareita, moottorikelkka-ajeluita, lumikenkäkävelyä sekä pilkkimistä.

FCB:n kymmenen hyvää syytä järjestää yritystapahtuma Suomessa;

1. Korkealuokkaiset tilat,

2. Ammattitaitoiset kokouspalvelut,

3. Turvallisuus,

4. Hyvä saavutettavuus,

5. Monipuoliset oheisohjelmat,

6. Luonnon läheisyys ja luonnon antimet,

7. Vastuullisuus,

8. Ainutlaatuinen sijainti,

9. Ystävällisyys ja kielitaito,

10. Huippudesign kotimaa.


Meet in Finland

FCB julkaisee Meet in Finland -uutiskirjeitä, jossa kerrotaan kokous- ja kongressialan uusimmat uutiset.

Jäsenistö

Finland Convention Bureaun jäsenkunta koostuu kaupungeista, kunnista ja matkailualueista, kokouspaikoista, hotelleista ja ravintoloista, kuljetusyrityksistä, kokouspalvelutoimistoista ja kokouksiin liittyviä erikoispalveluja tarjoavista yrityksistä.

Kansainvälinen yhteistyö

Finland Convention Bureau tekee kansainvälistä yhteistyötä kokousalan yritysten ja järjestöjen ICCA, MPI, SITE ja UIA kanssa.

   ICCA - International Congress and Convention Association

ICCA (International Congress and Convention Association) edustaa kansainvälisten kokousten järjestämiseen erikoistuneita ihmisiä maailmanlaajuisesti. 850 jäsenellään 85 maassa se on ylivoimaisesti kansainvälisin kokousalan organisaatio.

   MPI -Meeting Professionals International

MPI (Meeting Professionals International) on maailman suurin kokous- ja tapahtumajärjestäjien yhteistyöjärjestö, jonka tavoite on tarjota jäsenilleen mahdollisuus ammatilliseen kehitykseen ja koulutukseen sekä kokemusten vaihtoon muiden alan ammattilaisten kanssa. Maailmanlaajuisesti jäseniä on yhteensä noin 24 000 ja he kuuluvat yhteensä 70 osastoon ja kerhoon.

   SITE - The Society of Incentive & Travel Executives

SITE (Society of Incentive & Travel Executives) on kaikkien työsidonnaisen matkailun sektorilla (kokous- ja kannustematkailu, tapahtumat) toimivien ammattilaisten maailmanlaajuinen verkosto.

   UIA - The Union of International Associations

UIA (The Union of International Associations) on Baselissa sijaitseva puolueeton ja voittoa tavoittelematon tutkimus- ja dokumentointikeskus. Sen tavoitteena on tutkia ja tuottaa tietoa kansainvälisistä organisaatioista ja järjestöistä.

   

 

Yhteystiedot

Finland Convention Bureau / Matkailun edistämiskeskus MEK
PL 625, Töölönkatu 11
00101 Helsinki
Puhelin +358 10 60 58 000
Faksi +358 10 60 58 333
info(at)fcb.fi

Kansainvälisten yritystapahtumien myynti ja markkinointi

Markkinointisuunnittelija Nina Hildén
nina.hilden(at)fcb.fi
gsm 045 657 7686

Kansainvälisten järjestökongressien myynti ja markkinointi
Markkinointisuunnittelija Jaana Koivistoinen
jaana.koivistoinen(at)fcb.fi
gsm 050 325 0760

Internet -sivusto

http://www.fcb.fi/

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.