This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

MrTravel

Mr Travel Matkatoimisto
Matkatoimisto Mr Travel perustettiin 1992. Mr Travelin alkuperäinen ja edelleen voimassaoleva liikeidea perustui paremman palvelun antamiseen ulkomaanmatkan ostajille. Ajatus syntyi perustajien huomatessa Suomen matkailualan heikon palvelutason ja kaavoihin kangistuneet menetelmät. Matkan ostaminen oli monimutkaista ja palvelu töykeää. Tilaus uudelle lähestymistavalle oli olemassa. Toiminta aloitettiin Helsingissä 1994 ja pääasiallisena tuotteina oli lentoliput sekä räätälöidyt viikonloppumatkat Euroopan kaupunkeihin. Ajan myötä tuotepaletti laajeni käsittämään monenlaista matkailua aina valtameriristeilyistä autolomiin eri mantereilla. Liiketoiminnan ja asiakasmäärän kasvaessa avattiin uudet toimistot Tampereelle 2005 sekä Turkuun 2008. Hyvää palvelua haluavat turistiasiakaat toivat mukanaan myös omat yrityksensä ja niin Mr Travel perusti liikematkaosaston Vantaalle 2006. Alan ulkopuolisina yrittäjinä Mr Travelin omistajat eivät ollet jämähtäneet matkailualan vanhoihin totuuksiin vaan kokeili rohkeasti uusia tuotteita, kohteita ja myyntimenetelmiä. Mr Travel innovoikin nopeasti uusia matkatuotteita ja nosti esiin uusia kohteita ja tuotteita suomalaisen matkailijan ulottuville. Suureksi iloksemme kilpailijat ovatkin kopioineet ahkerasti Mr Travelin tuotteita ja kampanjoita vuosien varrella. Vuoden 2000 tienoilla monet matkatoimistot alkoivat hylätä asiakaspalvelun nettimatkamyynnin hyväksi. Mr Travel päätti pysyä vanhassa palvelukonseptissaan ja jättäytyä ulos verkkomyynnistä. Strateginen valinta on osoittautunut oikeaksi yhä useamman asiakkaan vaativan henkilökohtaista palvelua ja laatutuotteita. Mr Travel ei edelleenkään tarjoa nettivarausmahdollisuutta. Vuonna 2008 liikevaihto oli noussut jo lähes 9 miljoonaan euroon. Mr Travelista tehtin ostotarjous ja yritys myytiin ruotsalaiselle liikematkayritykselle samana vuonna. Vuoden 2009 taantuman puitteissa uusi omistaja halusi virtaviivaistaa toimintansa ja keskittyä liikematkamyyntiin. Mr Travelin alkuperäisiltä omistajilta kysyttiin halua jatkaa turistiliiketoimintaa ja niin he perustivat Dream Time Holidays Oy:n, joka otti Mr Travelin turistiliiketoiminnan takaisin haltuunsa. Mr Travelista tuli Dream Time Holidaysin aputoiminimi ja se palasi alkuperäisille omistajilleen, jotka ovat jatkaneet Mr Travelin laatukonseptin kehittämistä samalla kun toiminta keskitettiin Helsinkiin ja Turkuun. Mr Travel on 100 % suomalainen yritys 100 % suomalaisella työvoimalla.
Mr Travel myy sekä yksittäisille matkustajille että ryhmille ns. räätälöityjä eli yksilöllisesti koostettuja matkoja. Mr. Travel ei ole halpamatkatoimisto vaan painotettu matkoissa palveluiden tasoa ja tarkoituksenmukaisuutta. Siten esim. matkan majoitukset ovat keskeisillä paikoilla eikä jossain periferiassa vain saadaksemme matkan hinnan alas. Jos haluat halpoja matkoja heikoilla palveluilla, Mr Travel ei ole matkatoimistosi. Tämä ovat siis tarkoitettu sellaisille asiakkaille, jotka arvostavat helppoutta, tasokkuutta ja jotka matkustavat nauttiakseen.
Mr Travelilla on laaja valikoima erilaisia matkatuotteita ja kontakteja maailmalla, joiden kautta he kilpailevat edullisimman hinnan asiakkaille. Vuosittaiset ostovolyymet hotelleihin ja lentoyhtiöihin oikeuttavat määräalennuksiin, joista asiakkaat hyötyisivät.
Mr Travel tarjoaa eri matkakohteita kuten:
- Autoilulomat
-Golflomat
-Häämatkat
-Pääsiäiskaunungit
-Kaupunkilomat
-Kiertomatkat
-Rantalomat
-Risteilylomat
-Formula 1 matkat
-Laskettelulomat
-Jalkapallolomat
-2 kaupunkia 1 hinnalla – lentoliput
Mr Travel tarjoaa myös VIP kanta-asiakasedut VIP-asiakkaan edut  Pysy ajan tasalla: VIP-asiakkaille lähetetään sähköpostitse tietoa ja muistutuksia matkoistamme ja uutuuksista.  Tarjouksia: VIP-asiakkaille annetaan säännöllisiä väliajojen erikoistarjouksia valituista matkoista ja tuotteista. Tarjoukset ovat voimassa vain kanta-asiakkaille sekä muille henkilöille, jotka matkustavat hänen kanssaan (ei kuitenkaan ryhmille). VIP-tarjouksista ilmoitetan kotisivuilla matkapaketin yhteydessä.  Edullinen matkavakuutus: VIP-asiakkaille tarjotaan Pohjolan Eurooppalainen matkavakuutuksen hintaan 5 eur/hlö.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.