This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Kuusamo Safaris -ohjelmapalvelut

Sisältöalue

Melonta

Melontareitti Savilammi-Oulankajoki

Koskenlasku

Talviohjelmaa

Rukalla ja Kuusamossa toimii useita ohjelmapalveluyrityksiä. Elämysohjelmia eri vuodenaikojen mukaan ovat mm. moottorikelkka-, husky-, poro- ja lumikenkäsafarit, koskikellunta, hiihtokoulun ohjelmat, lumi-golf, maastoruokailut ja kokoukset, saunabussi, vierailut joulupukin mökillä sekä vaellukset ja erätaitokilpailut. Vierailuun voi yhdistää myös päivämatkan Venäjälle, Vienan Karjalaan.

Elämysseikkailujen ohella Suomen vanhimmasta hiihtokoulusta löytyy talvikautena opetusta kaikissa eri hiihtolajeissa eli laskettelussa, lautailussa, telemarkissa ja murtomaahiihdossa. Kalle Palander Ruka Racing School tarjoaa alppivalmennusta ryhmille rinteessä. Ohjelman päätteeksi on helppo järjestää erilaisissa ravintoloissa ryhmille illanvietto saunan ja ruokailun merkeissä.

 

Kuusamo Safaris Oy on yksi lukuisista Kuusamon ja Rukan matkailualueilla toimivista ohjelmapalveluiden järjestäjistä. Tarjoamme edullisia ja räätälöityjä ohjelmapalveluja sekä välinevuokrausta perheille ja ryhmille ympäri vuoden. Pätevät oppaamme tekevät tapahtumistanne ikimuistettavia.

Kuusamo ja Ruka matkailukohteena:

Toiminta-alueemme on Kuusamo, palanen suurten metsien ja jokien taigaa.

Kuusamo sijaitsee Koillis-Suomessa Venäjän rajan välittömässä läheisyydessä korkealla ylätasangolla, josta vedet virtaavat viiteen ilmansuuntaan. Kuusamon jokien vedet ovat erityisen kirkkaat ja puhtaat. Melontaretket suuntautuvat Oulankajoelle ja koskenlasku Kitkajoelle. Mahtavan Oulankajoen yläjuoksu virtaa paikoin jyrkkäreunaisissa kanjoneissa, kun taas alaosastaan Oulankajoki on mutkitellessaan syövyttänyt korkeita avohiekkatörmiä, melloja, joiden kasvittomuus johtuu joen jatkuvasta kulutustyöstä. Kitkajoki virtaa itään päin ja sen kosket ovat maankuuluja. Ne sijaitsevat Oulangan kansallispuiston alkuperäisen ja villin luonnon keskellä, joissa retkeilijät kulkevat tunnettua Karhunkierroksen vaellusreittiä.

Talvella erämaan hiljaisuuteen pääsee kätevästi moottorikelkoilla, vauhdikasta menoa tarjoavat lisäksi poro- ja huskysafarit.

Hiljaisempaa vaihtoehtoa havittelevat nauttivat tykkypuiden kauneudesta ja komeista vaaramaisemista joko lumikenkien päällä tai suksilla.

Ohjelmatarjonta:


Talvikaudella, mikä alkaa lokakuun puolivälistä, jatkuen Vappuun, viikko-ohjelmistossamme on ohjattuja moottorikelkka-, husky-, pilkki-, hiihto/lumikenkä- ja porosafareita. Meillä on myös viikko-ohjelman mukaisia takuulähtöjä, mitkä toteutetaan säästä tai osallistujamäärästä riippumatta.

Vuokraamme myös moottorikelkkoja, suksia ja lumikenkiä yksityiseen käyttöönne.

Kesäisin ohjelmistossamme on sekä ohjattuja että omatoimisia melonta-, pyöräily-, koskenlasku- ja souturetkiä. Tarjoamme myös kalastus- ja metsästysretkiä. Myös

kesäaikana on viikko-ohjelmassa takuulähtöjä.   

Kenelle palvelumme on tarkoitettu:

Palvelumme on tarkoitettu sekä ryhmille että yksityisille henkilöille.

Sesongin viikko-ohjelman löydät kätevästi sivustoltamme, mutta toteutamme mielellämme myös toiveidenne mukaiset ohjelmapalvelut. 

Tiedustelut ja varaukset kätevästi www-sivustolta tai toimistoistamme:

Kuusamon Erä-Safari Oy / Kuusamo Safaris, Kotatie 1, 93825 Rukatunturi tai Kitkantie 71, 93600 Kuusamo
Puh. (08) 853 196, 0400 326 690 tai 0440 326 690; Fax (08) 853 252
E-mail: info@kuusamosafaris.fi; www.kuusamosafaris.fi

Sivustossa on palvelut esitelty Suomen, Englannin, Saksan ja Venäjän kielellä.

Kuusamon alueelle pääset  kätevästi lentäen, junalla Ouluun tai Kontiomäelle ja bussiyhteydellä Kuusamoon tai omalla autolla.

Linkki talvitapahtumien viikkokalenteriin, kaikki ohjelmanjärjestäjät/palveluntuottajat

http://www.ruka.fi/site_images/talvi_vko_fin.pdf

Koskenlasku

Melonta

Melontareitti Savilammi-Oulankajoki

Talviohjelmaa

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.