This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Suomi-Seuran Matkat

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy

Suomi-Seura (perustettu vuonna 1927) on maailmalla olevien, sinne lähtevien ja sieltä palaavien suomalaisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö (lisätiedot www.suomi-seura.fi). Seura lennätti ensimmäisen tilauslentonsa Yhdysvaltoihin vuonna 1959. Reittilentoverkostoa ei tuolloin ollut, ja 60-luvulla seuran lennot yleistyivät Pohjois-Amerikkaan. Siitä lähtien suomalaiset siirtolaiset sukulaisineen ovat käyttäneet Suomi-Seuran palveluita. Tuohon aikaan matkustajilta vaadittiin Suomi-Seura ry:n jäsenyys, ja matkakulut maksoivat yleensä Amerikan serkut. Matkustussääntöjen tiukentuessa Suomi-Seuran Matkat eriytettiin seuran muusta toiminnasta vuonna 1979. Tilauslennot lopetettiin 80-luvulla, kun reittilennot yleistyivät ja IATA-säännökset kiristyivät. Vuonna 1997 matkatoimisto yhtiöitettiin ja se on ollut siitä asti itsenäinen osakeyhtiö, tosin Suomi-Seuran edelleen omistama.

Tänä päivänä Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy suunnittelee ja räätälöi yksilöllisiä matkakokonaisuuksia kaikille eikä ostaminen edellytä seuran jäsenyyttä. Yritys haluaa panostaa asiakkaiden erityistoiveiden huomiointiin, matkaunelmien toteuttamiseen ja luotettavaan, asiakaslähtöiseen palveluun.

Suomi-Seuran Matkatoimistolla on kattavat sopimukset kansainvälisten lentoyhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Nämä takaavat toimivan kokonaisuuden ja kilpailukykyiset hinnat. Matkatoimistosta voi varata kaikki matkaan liittyvät palvelut: lennot, majoitukset, kuljetukset, autonvuokraukset, risteilyt, kiertoajelut ja retket kohteissa.

Matkakohteita on ympäri maailmaa. Suomi-Seuran Matkat vievät asiakkaita mm. Australiaan, Vietnamiin ja Namibiaan, tai vaikka maailman ympäri (nettisivuilla on reitti- ja hintaesimerkkejä). Teemamatkojen alta voi valita mm. rantaloman, laskettelumatkan, moottoripyörämatkan tai safarimatkan.

Kiertomatkoja on sekä suomeksi että englanniksi opastettuina. Matkat toteutetaan yksilöllisin ohjelmin pienryhmissä. Suomalaisen oppaan johdolla voi lähteä tutustumaan esimerkiksi Intian Kultaiseen Kolmioon ja buddhalaiseen pohjoiseen (14 vrk) tai osallistua Suureen Balkanin kiertomatkaan (12 vrk). Englanniksi opastettuja kiertomatkoja on mm. Havanna & Pearls of the Caribbean (8 vrk) ja Amboseli, Tsavo ja Mombasa (9 vrk).

Suomi-Seuran Matkatoimiston www-sivujen kautta voi kätevästi vuokrata myös auton, varata hotellin ja ostaa matkavakuutuksen. Suomi-Seuran Matkat nettisivuilla on myös kattava Hyvä tietää -osio, josta löytyy hyödyllisiä tietoja ja linkkejä ennen matkaa luettavaksi.

Suomi-Seuran Matkatoimisto sijaitsee Mariankadulla Helsingissä. Matkatoimistossa työskentelee 8 matkailualan ammattilaista. Toimistoon voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, tai täyttää nettisivuilla (www.suomiseuranmatkat.fi) tarjouspyyntölomakkeen. Nettisivuilta löytyy muistilista matkansuunnitteluun. Tätä voi hyödyntää tarjouspyyntölomaketta täyttäessä.

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy:n toimitusjohtaja on 9.1.2012 aloittanut Annika Eerola. Eerola on aiemmin toiminut Malev Hungarian Airlinesin maajohtajana. Lisäksi hän on toiminut aiemmin mm. Blue1:lla, SAS:lla, Air Botnialla ja Fritidsresorilla sekä ammattilentäjänä Amerikassa.

Yhteystiedot
Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy Mariankatu 8, 00170 Helsinki

Puhelin: 09-74228800
Fax: 09-2783144
Sähköposti: service(at)suomiseuranmatkat.fi

Aukioloajat: Arkisin 09.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tiedustelen opastettua kiertoajelu pietarissa 28/3 4 henkeä
sintonent@gmail.com
anonymous   (26.03.2013 13:50)