This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Villa Angelica

Kahvila Villa Angelica

Villa Angelica on Seurasaaren läheisyydessä vuonna 1901 valmistuneessa huvilassa toimiva kahvila, joka myös vuokraa tilojaan ryhmille erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten juhlia ja yritystilaisuuksia varten.Villa Angelicassa onnistuvat niin pienet kuin suuretkin juhlat; asiakaspaikkoja sisätiloissa 50, ja kesäisin huvilan puutarha mahdollistaa jopa 150 henkilön tilaisuudet. Mahdollisuus myös vuokrata 20 tai 12 hengen kabinetti. Villa Angelica toimii myös tilausravintolana yli 40 henkilön ryhmille, sekä auttaa suunnittelemaan ja järjestelemään juhlia. Mahdollisuus räätälöityyn ruoka-ja juomatarjoiluun asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, kokemusta myös eri kultturien ruokatarjoiluista, mm. puola,ranska,saksa ja venäjä.

 

Kahvilan läheisyydessä sijaitsevat Seurasaari sekä Urho Kekkosen Museo, joten kahvila on otollinen myös turistiryhmille. Upeat maisemat ja kahvilan kaunis ja vanhanaikainen sisustus saavat mielen lepäämään, ja luovat aivan erityisen tunnelman.

 

Samalla omistajalla on kadun toisella puolella sijaitseva kahvila, joka toimii Meilahden huvilassa ja tarjoaa samoja tuotteita merinäköalalla höystettynä. Molemmat kahvilat ovat ympärivuotuisesti auki, Villa Angelican ollessa ryhmän yksityiskäytössä toinen kahvila on auki kaikille. Molemmat kahvilat on palkittu City-lehden toimesta.

 

Tuotteet: Kahvila; valikoimissa erilaisia kakkuja, kahvia, teetä, keittoja,makeat-ja suolaiset piiraat,leivokset,A-oikeudet. Kaikki leivonnaiset ovat alusta asti itse-tehtyjä, myös kahvi Villa Angelicassa on oma sekoitus.Teetä on tarjolla 10 laatua. Teetä ja kahvia saa juoda samaan hintaan niin monta kuppia kuin haluaa.

Palvelut: Tilausravintola ryhmille, Pito-ja juhlapalvelut, Yksityistilaisuudet

 

Lisätietoja Villa Angelicasta ja sen tarjoamista palveluista saa netistä osoitteesta http://villaangelica.fi sekä puhelimitse; Grazyna Kokkonen: 0500 603378 .

Kuva Villa Angelican puutarhasta.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.